регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Twitter пуска 360-градусови видеа

Twitter пуска 360-градусови видеа
Снимка: iStock

Социалната мрежа Twitter представи нов начин потребителите ѝ да виждат какво се случва по света – чрез 360-градусово видео, съобщава компанията в блога си.

 

По думите ѝ от скоро хората могат да гледат интерактивни 360-градусови видеа от интересни потребители и да разберат какво се случва с тях.

 

„Ще имате възможност да надникнете какво правят добре познати личности зад кулисите по време на ексклузивни събития“, посочват от екипа на Twitter.

 

 

От компанията допълват, че когато видите знак „LIVE 360”, можете да го изберете и да промените това, което виждате, като движите телефона си или като местите пръст по екрана, при това докато гледате на живо.

 

Макар че всички в Twitter и Periscope могат да гледат 360-градусови видеа, в момента само избрани партньори могат да правят такива на живо, твърдят от социалната мрежа.

 

Същевременно компанията търси нови възможности да привлича потребителите. В профила си в Twitter главният изпълнителен директор Джак Дорси отправи въпрос към своите последователи, молейки ги да посочат какви функции биха се радвали да видят в Twitter през 2017 г.

 

Според The Verge голям дял от потребителите настояват за възможност за редактиране на туитове. Дорси пък показа желание да отговори на тези искания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...