.

Войната във Виетнам

*Статията на се препоръчва на лица под 18 години! Върховният момент на наслада от секса, който ви изпраща  в небесата - т.е. оргазмът. Е имам една много хубава новина за женската част на човечвството,а именно, че има поне десет вида оргазъм

color="#ff0000">
*Статията на се препоръчва на лица под 18 години!

Върховният момент на наслада от секса, който ви изпраща  в небесата - т.е. оргазмът. Е имам една много хубава новина за женската част на човечвството,а именно, че има поне десет вида оргазъм. Всички сме чували за клиторен и вагинален оргазъм, но това съвсем не е всичко. Има толкова видове оргазъм, колко и жени. Но има поне десет вида оргазъм, които жената може да изпита с точния партньор и точната практика.

 Така че се пригответе за истински изригвания!

 1. Клиторен оргазъм

Не само, че е най-често срещаният, но  е и най-разтърсващият. Причина за това е, че клиторът има над 8000 нервни окончания, които двукратно надвишават броя в пениса на мъжа. Изглежда, че това е най-лесният начин за жената  да изпита оргазъм и силно сексуално удоволствие.

Как да го изпитате – започнете като накарате партньора си леко да натисне с прасти  пубиса  ви– областта, където започва окосмяването. После с въртеливо движение на ръката да започне да гали клитора ви. Когато се разгорещите, седнете в скута му и след като той проникне във вас, започнете с плавни движения напред-назад, так че да стимулирате клитора си, докосвайки се в неговия пубис. Щом усетите, че върховната точка е близо, го накарайте да започнете с въртеливи движения, вместо напред-назад. Това ще ви накара изпитате истински страхотен оргазъм.


 2. Вагинален оргазъм.

 За разлика от клиторния оргазъм, вагиналният е възможен благодарение на нервната система на таза. При този вид оргазъм вагината е по-отпусната и матката се притиска към нея, създавайки усещането за по-дълбок и чувствен оргазъм

Как да го изпитате? Поставете под себе си възглавница, после качете краката си на врата му. Тази поза позволява максимално проникване. Идеално, пенисът му ще докосва матката ви с всяко движение, което ще ви прати на седмото небе.



 3. Оргазъм на G-точката.

 Разположена на около 5 сантиметра от отвора на влагалището, и с размер, колкото лешник, G-точката прилича на вагинален клитор. Когато е стимулирана, тя дава силен и дълбок оргазъм на жената, в някои случаи може дори да се произведе еякулационна течност.

Как да го изпитате? Много жени не изпитват оргазма на G-точката, защото пенисът се плъзга точно покрай нея, без да я засегне. Номерът е в правилния ъгъл на позата. Опитайте позата “лъжички”, при която той прониква зад вас, а двамата сте в легнало положение. Преметнете крака върху неговия – така ще може да проникне дълбоко и да стимулира предната страна на влагалището. Можете да си помогнете, като извиете бедрата към тялото си, за да осигурите достатъчно натиск към предната стена.

 4. Оргазъм на U-точката

Тази област се намира там, от където урината напуска тялото – точно под клитора и над вагиналното отверстие. Обградена от три чувствителни места – клитора, жлезите на клитора и входа на влагалището, тази област е доста гореща.

Как да го изпитате? По време на орален секс го накарайте да  натисне силно и постянно областта на уретрата, използвайки горната си устна. Или можете да пробвате като го “обяздите” наклонени към него, с максимално разтворени крака, така че колкото се може от областта на влагалището да е в контакт с пениса му.

Можете да изпитате оргазма на U-точката седнали, прави или коленичещи, ако неговите тласъци са кратки и силни, а вие обвиете краката си плътно в него.

 5.Анален оргазъм

Анусът е второто място в организма по брой  нервни окончания и е свързан с главния тазов мускул, така че когато контрактира по време на оргазъм може да се усети във вагината и уретрата.

Как да го изпитате?Нека да ви погали нежно с пръсти, леко увеличавайки натиска. Може да оближе областта с език, а може да сложи и презерватив на езика си. Ако пробвате това за първи път, ще разберете колко много сте изпуснали. Ако партньорът ви не  е много настроен за такава любовна игра, пъхнете лубрикант точно преди секса, за по-дълбок и силен оргазъм.

Следва продължение..

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...