.

Няколко популярни кардио занимания за отслабване

Няколко популярни кардио занимания за отслабване
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако искате да отслабнете, започвайте да правите кардио. То е разковничето в свалянето на килограми. Дори да не излизате от фитнеса, ако поне не тичате на пътечката, няма да свалите излишните килограми. Но фитнесът и пътечката не са за всеки. Повечето тийнейджъри ги намират за скучни и досадни, затова бързо се отказват от фитнеса. Не бива да подценявате и другите аеробни упражнения, които могат да ви помогнат да изградите здраво и красиво тяло. Забравете за скучния фитнес и се запознайте с по-разнообразните тренировки.

 

Таебо. Това е изключително популярен спорт, който стана известен през последните години. Той включва елементи на бойните изкуства като бокс и карате, както и аеробика. Таебото калява и ни прави издръжливи, развива самоконтрола. Тренировките се провеждат на музикален фон, а хореографията е изградена на базата на удари, ритници, аеробни стъпки. Ако искате да отслабнете, да се стегнете и да придобиете издържливост, този спорт е идеалното решение.

 

Фет бърнинг йога. Чували ли сте, че йогата има много разновидности? Една от тях е осъвременената йога за изгаряне на мазнини. Тази йога редува динамични и по-спокойни упражнения, които изгарят мазнини, но също така стягат тялото. Този спорт е перфектен за дамите, защото е насочен към проблемните зони в тялото, като бедра, корем и седалище.

 

Зумба. Какво знаете за този спорт? Това е нещо между аеробика и танци. Задължително тренировките се изпълняват на музикален съпровод. Музиката е бърза, енергизираща и тренировката е интензивна. Трябват ви три пъти седмично по 60 минути и ще се радвате на красиво и стегнато тяло.

 

Танци. Не пренебрегвайте танците, защото те могат да ви помогнат много в отслабването. Ще учите нови стъпки и движения, ще горите излишните калории и ще се забавлявате. Народните танци натоварват цялото тяло, като трудността е концентрирана особено в краката. Ориенталските танци не са за всеки, но ако ви харесва, запишете се на бели денс. Тези танци са ориентирани основно към ханша и корема. Латино танците са много популярни и създават изключително добро настроение. Те раздвижват цялото тяло.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...