.

Какви упражнения да правиш, за да имаш по-тънка талия

Какви упражнения да правиш, за да имаш по-тънка талия
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога жените измислят какви ли не неправилни методи, за да направят талията си по-тънка. Истината е, че някои не успяват да я направят такава, тъй като просто структурата им е изградена по този начин, а други – защото не го правят правилно. Ние ще ти подскажем как да процедираш.

 

Използвай специална козметика. Разбира се, тя не може да направи талията ти като на модел, но ще стегне кожата и ще извлече от нея излишните течности и натрупаните токсини. Нанасяй продуктите с енергичен кръгов масаж всяка сутрин и вечер.

 

Прави наклони. Накланяй се всеки ден по петдесетина пъти (напред-назад и наляво- надясно). Подобрение ще забележиш само след три-четири седмици.

 

Върти обръч. Той създава аеробно натоварване и съответно допринася за изгарянето на мазнините. При това се задействат всички мускули, които отговарят за тънката талия. Трябва обаче да въртиш правилно. Минимум 10 минути - тренировките с по-малка продължителност нямат особен ефект. Не задържай дъха си. За отслабването е нужен кислород. Периодично сменяй посоката на въртене. Колкото по-доближени са краката ти, толкова по-трудно ще ти бъде да запазиш равновесие, което означава, че повечето ти мускули ще работят много интензивно.

 

Танцувай. Белиденс. Източните танци, изискващи неспирно въртене на ханша и интензивна работа с бедрата, повишават мускулния тонус, изтъняват талията, стягат цялото тяло. Ефектът ще бъде красиви и силни крака и заздравяване на органите, разположени в малкия таз.

 

 

Латино и салса. Заради постоянните осморки, които ханшът прави, отслабват бедрата и задните части, коремната преса се стяга, тлъстините от кръста изчезват и обмяната на веществата се ускорява. Като краен резултат ще получиш съблазнително дупе, силна коремна преса и стройни бедра.

 

Седни. Фиксирай краката си в едно положение и не ги отлепвай от пода, докато се извиваш. Протегни ръце напред, после започни бавно да въртиш тяло наляво и надясно - така, че мускулите в областта на корема да се усучат. Прави това по 30 пъти, през ден.

 

Легни по гръб. Свий ръце в лактите, изпъни крака. Бавно сгъни левия, пренеси го над десния и докосни с коляно пода. Задръж няколко секунди и се върни в изходното положение. После смени краката. Упражнението се изпълнява през ден, по 20 пъти от всяка страна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...