.

adidas и Tialoto.bg с нов проект: A feeling like no other

Спортът в града е възможен!

adidas и Tialoto.bg с нов проект: A feeling like no other
Снимка: adidas

С голямо удоволствие обявяваме старта на новия авторски проект, създаден съвместно от Tialoto.bg и adidas – „A feeling like no other“.

 

Вярваме, че спортът може да ни накара да се чувстваме различно, както никога досега.В поредица от лични истории, две жени ще представят своите преживявания от едно смело начинание – да започнат позитивна промяна в живота си със спорт, здравословно хранене, положителна енергия и сила.Устремени към голямата цел – моментът, в който се чувстват „like no other“.

 

В следващите две седмици ще можете да прочетете интересни авторски материали, които ще разкрият изживявания от първо лице за нещата, с които се среща всяка съвременна и активна жена в спорта.Кои са авторките?

 

Криси Табачка е зам. главен редактор на Tialoto.bg и главен редактор на TeenProblem.net, част от Investor Media Group.

Динамиката бележи цялото ѝ ежедневие, а със спорт се занимава от малка. Тренирала е спортни танци, занимавала се е с модетика, тенис и в момента активно ходи на фитнес и тича. „Спортът за мен е начин да доставиш на тялото и ума си средство за разтоварване. Няма нищо по-хубаво от усещането за прилив на енергия след един дълъг крос или удовлетворението от тренировка“, споделя тя. 

 

Росица Радоева е Project Manager на Rabota.bg. Определя спорта като живот, защото ѝ е почти толкова нужен, колкото кислородът и водата. Занимава се с плуване, фитнес, тичане и таебо, които ѝ действат разтоварващо и същевременно я изпълват с енергия през целия ден. „Основните неща, на които ме научи спортът, са дисциплина и търпение да постигам бавно, но със сигурни крачки своите цели в живота“, казва тя.


Специалното видео на adidas можете да видите в Tialoto.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...