.

Alcatel POP 4 – топ изборът на милениал поколението

Платена публикация
Alcatel POP 4 – топ изборът на милениал поколението

ПОПулярността е тук! Ако искаш да заявиш нещо силно и да се откроиш от тълпата, да бъдеш активен в социалните мрежи, направи го по забавен начин с Alcatel POP 4.

 

Това е нов стилен смартфон, съчетаващ дизайн с готини извивки, тънък корпус и напълно ламиниран черен кристален дисплей за по-добро възпроизвеждане на цветовете. POP 4 е това, което стои зад казаното от рокендрол звездата Джийн Симънс: „Никога не подценявай силата на популярността в поп културата”.

 

И да, POP 4 е еволюция в мобилния свят на Alcatel. Той е перфектен за споделяне, а и за създаване и поддържане на контакти и на твоята онлайн ПОПулярност.

 

Не можеш да хванеш перфектната снимка в тъмното? Вече можеш – с 8 мегапикселовата задна камера на POP 4 този проблем изчезва. А когато искаш да направиш перфектното селфи с приятелите си, но някой все остава извън кадър или не изглежда добре във Facebook или Instagram, POP 4 ти дава решение – 5-мегапикселова предна камера за едно истинско селфи от първия опит.

 

Ако си млад, динамичен и любопитен, ако искаш да си най-готиния в групата, POP 4 е твоят топ избор. При това в два специални цвята – сребърен металик и сиво-син. Готино, нали?

 

А и POP 4 няма да те изостави, когато имаш най-голяма нужда от него. Животът на батерията е дълъг – достатъчно, за да издържи цяла нощ парти. Така че забравете за зарядното и се забавлявайте!

 

Alcatel  POP 4 е на пазара от юли тази година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
LittleDude
преди 7 години
0
0
!
Отговори
имам същия... много добър
Страница 1 от 1