.

Как да отслабнем бързо и ефективно за лятото?

Няколко безценни съвета

Как да отслабнем бързо и ефективно за лятото?
Снимка: Instagram

Лятото чука на вратата по ръка с морска вода, топъл пясък и невероятни преживявания. А вие готови ли сте да му отворите?

 

Това е толкова елементарна задача, че не се замисляйте. Стилната фигура е на лице без гладуване, неприятни емоции и лишения. Това е естественият начин, чрез който можем да се доберем до нея.

 

Тя е знак за здравословно състояние, а лишенията не се вписват добре в него.

 

Ето и няколко предложения как да бъдем стройни през лятото...и не само:

 

1. Пийте много вода.

 

Тя е основният помощник за това да топим излишни килограми и да държим далеч досадната портокалова кожа. Освен всичко това изглеждаме свежи и изпълнени с настроение.

 

2. Хранете се сутрин.

 

Това е важно за организма, за да има повече енергия и съответно да бъдем по-активни. Не пропускайте обяда и не забравяйте, че вечерята трябва да бъде в нормални количества. Избягвайте пържено. ИЗБЯГВАЙ, а не се лишавай. Крайните лишения водят до затлъстяване и йо-йо ефект и гладуването – също.

 

3. Чай от джинджифил и лимон, а защо не и малко мента.

 

Звучи толкова свежо...и лятно. Невероятната комбинация действа като антиоксидант. Тя забързва метаболизма и затъпява непрестанния глад. Много от дамите изпитват такъв особено към сладко. Е, това е чудесен заместител, който освен това има много други благоприятни свойства.

 

4. Хранете се със сезонни храни.

 

Това е моментът, в който организмът получава своето. Живеем във време, в което непрестанно има всичко - ягоди се срещат и през зимата, банани и през лятото. Когато обаче консумираме ягоди тогава, когато не е тяхното врене, те може би ще нахранят сетивата ни, но това няма да бъде от полза за здравословното ни състояние и желаната фигура.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Pesho_p
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Красотата на допира до материите е удоволствие за сетивата. <a hef=http://unidelivery.eu">website.</a> Все по често по света има възможност да се докоснеш до прекрасни материи.
Страница 1 от 1