регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Топ 3 на най-опасните зодии

От кои трябва да се пазим?

Топ 3 на най-опасните зодии
Снимка: Outnow.ch

Когато става дума за опасни хора, определението може да има различни интерпретации.

 

За едни опасни са тези, които нямат притеснения и съвест да навредят емоционално, а за други са личности, които се нагаждат и могат да се определят като „хлъзгави“.

 

Днес ще поговорим за един по-буквален смисъл на определението „опасен“.

 

Представяме ви топ 3 на най-опасните зодии, с които нещата могат да излезнат извън контрол.

 

1. Рак

 

Раците са най-опасните зодиакални знаци от всички. Документирано е, че най-много престъпници са родени в тази зодия. Негативна черта на тези представители е менталната нестабилност, което понякога ги кара да излизат извън релси. Най-често срещаната причина за това да „превъртят“ е по любов или от страст.

 

2. Телец

 

Телците са много темпераментни. Те са упорити и могат за секунди да бъдат обзети от ярост – нещо, което ги прави много опасни. Умни, но самотни, те предпочитат да перат пари или да извършват финансови престъпления, само и само да не се занимават с хора. Те са родени лидери, които могат да се превърнат в истински тирани.

 

3. Стрелец

 

Зловещият Стрелец може да бъде много нестабилен и рядко го обзема желанието да прощава. Ако го докарате до гняв, внимавайте, защото те могат да бъдат изключително сурови. В повечето случаи обаче, Стрелците не искат да навредят на другите, което ги прави по-склонни на кражби и обири.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
mincheto
преди 1 година
0
6
!
Отговори
Аз съм рак и да верно е попринцип само,че от отдавна се научих даси владея гневът.
А как можахте да пропуснете СКОРПИОНА?
Те са най- опасните от всички зодиакални знаци...ожилят ли те е смъртоностно и повечето хора от тази зодия са злопаметни и отмъстителни
Страница 1 от 1