регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Istockphoto

Събитията през седмицата ще са под влияние на два важни аспекта. Единият е с по-кратък период на действие, другият се случва рядко (веднъж на 14-15 г.) и действа продължително.

 

Първият аспект ще окаже влияние върху личния живот, отношенията ни и самочувствието. Не са изключени проблеми при влюбените двойки. Партньорите ще се наблюдават с „други очи“.

 

Ще открият нови, различни, незабелязани до момента качества, които може да стабилизират връзката, но може и да предизвикат разочарование, прекалена критичност, взискателност.

 

Крайният резултат зависи от реакциите им и от готовността за евентуална промяна. Ако такова желание липсва, то най-вероятен финал ще е раздялата. Що се отнася до другия аспект, то неговото влияние ще продължи няколко месеца и в енергетичен план ще е доста силно.

 

Периодът е дълъг, но този факт си има основателна причина, а именно да даде възможност на личностите да го почувстват и възприемат.

 

Дълбокият смисъл на аспекта е да се създаде хармония между различните типове мислене (логично и творческо), да се установи връзка между съзнанието и подсъзнанието (информация и интуиция).

 

Ще настъпи качествена промяна в начина на мислене и онова, което преди ни е затруднявало при възприемане на нова информация сега ще ни се получава сравнително лесно.

 

Отражението ще е благоприятно върху интелектуалните личности, както и върху онези, които са насочили усилията си към усвояване на научна информация или творческа дейност.

 

Легенда на символите и знаците

 

 

Овен

 

Акцент – идеите ви са креативни и ще успеете да ги реализирате, ако ги споделите и обсъдите. Не нарушавайте чуждото лично пространство.

 

 

Телец

 

Акцент – задачите ви ще са повече от обикновено. Контролирайте разходите си и заделяйте запаси. Ще се повиши интересът ви към различни езотерични науки.

 

 

Близнаци

 

Акцент – лесно ще преодолеете различията с близките си. Споделяйте мнението си искрено. Прекъсната любовна връзка може да стартира отново с още повече емоции.

 

 

Рак

 

Акцент – ориентирайте усилията си предимно към текущите задължения. Преценявайте ефекта от участието си в различни общи дейности преди да се заемете окончателно.

 

 

Лъв

 

Акцент – творческият ви потенциал е силен. Използвайте момента да довършите изостаналото, да коригирате грешките, да приложите идеите си на практика.

 

 

Дева

 

Акцент – разпределяйте финансите си разумно. Склонни сте да харчите повече от наличностите си и е много вероятно да имате неприятен разговор със „спонсорите“.

 

 

Везни

 

Акцент – впечатлителни сте, емоционални и в известна степен раздразнителни. Спазвайте обещанията и не уреждайте личните си въпроси за чужда сметка.

 

 

Скорпион

 

Акцент – учебната година почти свърши, но разполагате с достатъчно време да промените резултатите, които не харесвате. Възможностите са повече от желанието ви.

 

 

Стрелец

 

Акцент – контролирайте емоциите, спазвайте правилата и действайте дисциплинирано. Реагирайте на забележките спокойно, желателно е да се възползвате от тях.

 

 

Козирог

 

Акцент – предстоят ви повече задачи, които трябва да отговарят на по-високи изисквания. Проявете старание, резултатите ще са важни в широка перспектива.

 

 

Водолей

 

Акцент – динамичен период, хората от обичайното ви обкръжение ще се стремят да спечелят вниманието ви. Не обсъждайте личните си планове.

 

 

Риби

 

Акцент – ще имате възможност да приложите наученото на практика. Не е изключено да участвате в някакво състезание и да спечелите материална награда.

 

 

Хороскопът е направен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...