.

Как изневеряват зодиите?

Какво да очаквате?

Как изневеряват зодиите?
Снимка: Instagram

За съжаление, изневярата е все по-често срещано явление в днешно време.

 

Причините за това ще оставим за друг път, а днес ще обърнем внимание на начините, по които го правят различните зодии.

 

Както добре знаем, зодиакалните знаци имат пряко влияние върху характера и постъпките, реакциите в различни житейски ситуации.

 

Как ще ви изневери партньорът ви, ако го направи, в зависимост от неговата зодия?

 

Козирог

 

Козирозите изневеряват и след това се държат така, сякаш няма нищо лошо в това. Те ще се изненадат на острата ви реакция, повтаряйки ви, че ви обичат. Те просто искат всички да са щастливи. Не е лесно да ги хванете в изневяра, но като го откриете – определено ще ви объркат с поведението си.

 

Водолей

 

Водолеите са емоционални измамници. Те ще се чувстват зле да правят неща зад гърба ви и подсъзнателно ще искат да разберете всичко, защото мразят стреса от това да крият нещо. Те обичат новостите и това е причината да изневеряват.

 

Риби

 

Рибите са много сложни в измамите си. Те могат да се разминат с всичко благодарение на острия си ум. Да приемем, че се приберете и хванете Рибите в леглото с някой друг. Те ще ви обяснят, че това е братовчедка им и че никога не биха ви измамили. Те никога няма да си признаят и вие вероятно ще повярвате на историята им.

 

Овен

 

Овенът е много жесток, когато става дума за измама. Ако ги хванете, те никога няма да отрекат, вместо това ще ви кажат, че са открили нещо по-добро от вас. Когато се ядосате, те ще ви покажат снимка на човека, с когото са ви изневерили, за да се уверите, че е по-добрият избор. Вероятно ще ви прегърнат и ще ви кажат, че държат и на вас.

 

Телец

 

Телците почти никога не мамят и се смятат за най-лоялния знак в зодиака. Ако някой Телец ви измами, това означава, че са се влюбили в друг и не е просто случайна пиянска изцепка. Те биха сключили брак с човека, с когото са изневерили – толкова сериозни са намеренията им. Ако ви изневерят, с вас е приключено завинаги.

 

Близнаци

 

Близнаците са мръсни измамници. Те ще ви изневерят с някой от приятелския ви кръг или с човек, когото познавате. Ще седнат на една маса с вас и другия човек и няма дори да им трепне окото. Ако имате късмет, Близнакът може и да ви изневери, защото често за тях фантазиите са повече от достатъчни. Но имайте предвид, че мислено са спали с всичките ви познати.

 

Рак

 

Раците не знаят как да мамят, веднага ще ги хванете. Дори няма да се наложи да им прегледате телефона, за да видите. Те ще ви разкажат абсолютно всичко. Те търсят един специален човек и най-често това е причината за тяхната нелоялност. Докато не намерят този човек, те никога няма да спрат да „гледат“.

 

Лъв

 

Лъвовете не изневеряват често. Те не обичат да сменят много партньорите си, а още по-малко с драмите и скандалите, които съпътстват изневерите. За тях е достатъчно да знаят, че вие и още някой иска да е с тях и да ги кара да се чувстват желани. Лъвовете не биха изневерили, освен ако няма много сериозни проблеми във връзката им.

 

Дева

 

Девите мамят като Джеймс Бонд. Ако имате връзка с жена, представител на тази зодия, дните ви ще бъдат изпълнени с приключения и мистерия. Те ще ви дадат кодово име и ще ви карат да се виждате само на определени места. Никога няма да хванете Девата в изневяра или да ги заподозрете в подобно нещо.

 

Везни

 

Везните са усвоили до съвършенство майсторството на изневярата. Те могат да се срещат с двама различни души с години и никой от тях да не разбере за другия. Знаят как да уреждат нещата по начин, че всички да са доволни и никой да не задава въпроси. Те ще сключат брак, но вероятно никога няма да спрат да изневеряват.

 

Скорпион

 

Скорпионите наистина не изневеряват. Те приемат много сериозно любовта и отношенията. За тях изневярата е безсмислена. Единствените проблеми, които можете да имате с представител на тази зодия е, че те могат да се влюбят 10 пъти този месец. Трудно е да задържите интереса на Скорпиона.

 

Стрелец

 

Стрелците обичат да изневеряват. Те скачат във всяка възможност, която имат. Много е лесно да го „хванете“ в изневяра – приятелите ви ще ви кажат, че са го видели някъде с друг човек и вие самите ще забележите странното поведение. Те обичат да се хвалят със завоеванията си, особено ако са пийнали малко.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
0
0
!
Отговори
Аз съм Водолей, пък не бих изневерила... Нали целта е да си щастлив, а не да... Ох, все тая...
Страница 1 от 1