.

Хитово лято с MTV Рresents Varna Beach и мобилни плащания от LeuPay Wallet

Практично и много вълнуващо!

Платена публикация
Хитово лято с MTV Рresents Varna Beach и мобилни плащания от LeuPay Wallet
Снимка: PR

Предстои вълнуващо музикално лято! В разгара на юлската жега посрещаме едни от най-горещите имена на световната музикална сцена. Steve Aoki, Redfoo и Tinie Tempah ще са само част от незабравимото шоу MTV Presents Varna Beach, което ще можете да преживеете по различен и уникален начин с мобилни плащания от LeuPay Wallet.


Какво е LeuPay Wallet?


LeuPay Wallet е мобилно приложение за безконтактни плащания, с коeто можете да плащате лесно и бързо на ПОС терминали и онлайн. Свалете LeuPay Wallet напълно безплатно от App Store или Google Play.

 

Какво са подготвили LeuPay Wallet и MTV?


MTV Presents Varna Beach е първият фестивал в България и Югоизточна Европа, на които ще можете да плащате изцяло от телефона!

 

Всичко става за секунди, без да броите пари или да чакате ресто. Можете да разполагате с колкото средства пожелаете и да се забавлявате без да се притеснявате за тях. LeuPay Wallet осигурява защита на средствата чрез личен секретен код и SMS автентификация на плащанията.

 

Горещите емоции не спират до тук. LeuPay Wallet е подготвил стотици парични награди, които всеки посетител ще има шанса да спечели.

 

Вземете своята LeuPay Wallet VISA карта на фестивала, свържете я с мобилния си портфейл и вижте дали сте сред стотиците късметлии!


Можете да изтеглите наградата си в брой или да я използвате от телефона навсякъде на територията на фестивала, както и на всяко безконтактно ПОС устройство.

 

Какво още може LeuPay Wallet?


Освен да плащате с LeuPay Wallet в търговски обекти, можете напълно безплатно да изпращате пари до близки и приятели през вградения чат. Можете, още, да пазарите безопасно онлайн с виртуалната карта. Тя е по-сигурна, защото не е свързана с банкова сметка и можете да я заключвате, да слагате лимити или просто да я деактивирате и да създадете нова.

 

Вземете своя LeuPay Wallet и елате на пясъка във Варна на 15.07.2017! Нека заедно създадем едно наистина легендарно преживяване.

 

Научи повече на www.leupaywallet.com


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
3
0
!
Отговори
бля бля блясмотана рекламасамо балък ще се върже
Страница 1 от 1