регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как всяка зодия проваля връзката си?

Кои черти карат партньорите да се откажат?

Как всяка зодия проваля връзката си?
Снимка: Instagram

Че зодиакалните знаци оказват влияние върху характера, това е ясно. Добре е да споменем обаче, че чертите на всяка зодия имат както добра, така и лоша страна.

 

Постоянството, добротата, емоционалността и други характерни черти за зодиака често спасяват хората от неприятни ситуации, но не са малко случаите и в които ги поставят в такива.

 

Как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

 

Вижте сами:

 

Овен


Вие сте непредвидими, нетърпеливи, френетични, енергични и взискателни. Тези черти могат да повлияят и зле на отношенията ви с другите хора, особено ако те са с по-спокоен темперамент. Хората от този огнен знак често реагират незряло или твърде прибързано на различните ситуации, а освен това не са особено толерантни като нрав.

 

Телец


Телците са невероятно упорити и твърдоглави. Винаги държат на своята собствена позиция или пък са в опозиция, което понякога не е лесно за понасяне. Освен това те не обичат промените и почти никога не се извиняват за поведението си, именно защото не са склонни да си признават грешките.

 

Близнаци


В хората от тази зодия наистина живеят две личности. Близнаците са непостоянни, безотговорни и никога не са наясно с това, което искат от живота и от връзката си. Те са склонни към големи промени в настроението и често обичат да спретват неочаквани изненади на половинката си, които невинаги са особено приятни.

 

Рак


Вие сте чувствителни, сантиментални и много предпазливи. Вероятно сте задушавали ексгаджето си с внимание, именно защото ви е било страх да не го изгубите. Вие жадувате за сигурност и понякога просто не знаете как да си отпуснете душата, да се забавлявате или да се наслаждавате на живота, което ви превръща в скучен човек.

 

Лъв


Тъжната истина за представителите на зодия Лъв е, че те не искат да бъдат обичани, а очакват да бъдат обожавани от половинката си. Те имат твърде високи очаквания към своя партньор, като това той да ги обсипва с внимание, да ги поставя на първо място в живота си, да ги глези, да пренебрегне всичко друго заради тях. Този нарцисизъм е проблем за хората от този знак.

 

Дева


Девите са педанти с големи изисквания, което често е вбесяващо за хората около тях. Иначе те са нежни, мили и много работливи. Проблемът е, че те очакват от половинката си да бъде точно като тях и да има тяхната висока летва по отношение на живота. Това често е едно нереалистично очакване към партньора и връзката.

 

Везни


Везните са противоречиви личности, които в същото време мразят конфронтацията. Всеки един спор с човек от тази зодия изглежда безнадеждна кауза, защото той ще намери как да наложи волята си. Везните не действат така, както казват или както обещават, а си действат както са си наумили. Освен това човек никога не знае с какво ще ги подразни.

 

Скорпион


Хората от този зодиакален знак или обожават, или презират, или обичат, или мразят. Те са обсебващи, горделиви и много амбициозни. Човек трудно може да спечели доверието им, а лесно да го изгуби. Освен това те се държат собственически с половинката си, което е доста изтощително. Често използват своя партньор като отдушник за лошите си емоции.

 

Стрелец


Стрелците мразят да бъдат обвързани. Те са леко вятърничави, спонтанни, рискови натури, които си падат по импровизациите, а са малко хората, които могат да понесат всичко това. Плюс това, те не са много честни в отношенията си – склонни са да послъгват и да мотаят, а точно когато не трябва са брутално откровени и нетактични.

 

Козирог


Козирозите са претенциозни и яростно амбициозни. Те нямат огромно его като Лъвовете, но са склонни да се вземат прекалено на сериозно. Те също така държат много на традицията и изискват голямо уважение от другите. Те мразят неконтролираните емоции и драмите и това ги кара да изглеждат студени, хладнокръвни и безчувствени.

 

Водолей


Хората от този знак са странно артистични, много забавни, но и доста вятърничави. Те са склонни да залитат към зависимости и често живеят в собствения си малък свят или на ръба. Сърцата и умовете им са винаги отворени за нови събития и емоции, и на другите хора им е трудно да се „актуализират“ в темпото на човека Водолей.

 

Риби


Рибите са миротворците в зодиака, което лесно ги превръща в емоционална изтривалка, от която другите се възползват. Често хората от този знак се чувстват длъжни да се извиняват без изобщо да са виновни. Те обграждат половинката си с толкова много обич, грижи и внимание докато тя напълно се... отегчи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...