.

Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво ви очаква през следващите седем дни?

Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Instagram

Постарайте се да отложите важните ангажименти до колкото е възможно. Не си насрочвайте отговорни срещи или такива, които ще ви ангажират с уреждане на сложни въпроси. Разпределяйте времето за работа и почивка равномерно.

 

Не е изключно да се наложи да се занимавате с попълване на документи. Действайте с изострено внимание и се консултирайте с по-опитни от вас, ако не сте на ясно как точно да направите нещата.

 

Предстои ви да избирате един вариант от няколко, може би ще се наложи да се откажете от едно нещо за сметка на друго. Предстоят ви и промени, които може да ви обезпокоят. Приемете фактите спокойно, промените ще са благоприятни, ще имате условия за напредък, стига да проявите достатъчно инициатива.

 

Много е вероятно да получите допълнителни парични постъпления или интересен подарък. Ще е нещо като сбъдната мечта! Наблюдавайте събитията и се вслушвайте в хората около себе си. Следвайте не само интуицията си, но се възползвайте и от чуждия опит.

 

Може би няма да се случи всичко, което си представяте, но ако сте по-търпеливи и самокритични, ще установите, че позитивните промени никак не са малко.

 

Легенда на символите и знаците:

 

 

Овен

 

Акцент – мислете логично, преценявайте разумно всички ЗА и ПРОТИВ. Решенията от тази седмица може да се окажат съдбоносни.

 

 

Телец

 

Акцент – точно сега можете да елиминирате от живота си всичко старо, което ви е омръзнало. Промените не просто ще се случват, вие ще ги управлявате.

 

 

Близнаци

 

Акцент – ще установите, че има разлика между намеренията ви и действителната реализация. Не търсете причините извън себе си.

 

 

Рак

 

Акцент – не очаквайте светкавични резултати от заниманията си. Приемайте фактите спокойно. Време е да поставите в ред личните отношения.

 

 

Лъв

 

Акцент – положителните емоции ще приспят предпазливостта и наблюдателността ви. Все пак, подхождайте прагматично при обсъждане на финансови въпроси.

 

 

Дева

 

Акцент – в желанието си да постигнете бързи успехи може да нагазите в чужди територии. Не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си.

 

 

Везни

 

Акцент – периодът ще е доста монотонен и лишен от ярки събития. Използвайте възможността да се погрижите за външния вид и обучението си.

 

 

Скорпион

 

Акцент – постарайте се да изпълните дадените обещания и да поставите ред в ежедневието. Не се надявайте на допълнителни приходи.

 

 

Стрелец

 

Акцент – намалете темпото, намалете и контактите. Подходящо е да си организирате кратко пътуване или да се отдадете на любимите си занимания.

 

 

Козирог

 

Акцент – събитията ще са непредвидими и на моменти страсиращи. Мислете бързо и логично. Дайте възможност на новостите да навлязат в живота ви.

 

 

Водолей

 

Акцент – за всички критични моменти разчитайте само на близките си. Избягвайте хазартните решения и не се огъвайте пред затрудненията.

 

 

Риби

 

Акцент – желанията се разминават с възможностите ви и надценявате способностите си. Индивидуалните ви инициативи може да се натъкнат на неодобрение.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...