.

Топ 3 на зодиите с добро чувство за хумор

Кои от знаците са най-забавни?

Топ 3 на зодиите с добро чувство за хумор
Снимка: Instagram

Смехът е здраве! За това трябва да се приема всеки ден. Има хора, които непрекъснато носят след себе си прекрасно настроение и усмивки.

 

Те са способни да ви разсмеят само с гласа си без дори да са казали нещо кой знае колко смешно. Ето защо са измислени глупавите вицове.

 

Всеки ги е слушал и се е заливал от смях, ако ги разказва правилния човек.


Правилните хора в случая са представителите на следните зодии:


Стрелец

 

Да, стрелците са сложни характери и трудно можеш да се справил с тях, но имат невероятно чувство за хумор. Изключително комични са и могат да ви разсмеят само с вида си, а какво остава като заговорят. Пригответе са болки в корема от смях след среща със Стрелец. Енциклопедия за вицове са. Могат да кажат най-глупавия от всички и отново ще умрете от смях.

 

Риби

 

Странен хумор имат Рибите, но определено могат да ви разсмеят. Те не говорят много, не са по дългите забавни истории и определено не са душата на компанията. Те са тези, които се обаждат 2 пъти, но разсмиват за часове напред. Любители са на черния хумор, но го правят толкова добре, че няма как да не се разсмеете от сърце

 

Водолей

 

Ах, тези Водолеи! Сериозни са дори когато кажат нещо изключително смешно, което разсмива допълнително. Трудно можете да разберете кога говорят сериозно и кога се шегуват. Загадъчни са, но това им е чара. Рядко се смеят, но карат хората около себе си да го правят постоянно.


Смейте се и не обръщайте внимание на негативните емоции. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...