.

Какво се случва, когато видим стар приятел отново?

Остава ли приятелството истинско?

Какво се случва, когато видим стар приятел отново?
Снимка: Instagram

Детството ни дарява с много запознанства – едни остават за дълго, а други са моментна детска игра. Именно в това се крият моментите на щастие. Животът е филм и разби герои идват и си отиват, но главните винаги остават. В противен случай филмът губи своя смисъл.

 

Когато гледате интересна и напрегната сцена, в която главният герои е на прага на смъртта, вие усещате притеснение, напрежение, но знаете, че той ще остане. Така е и в живота. Най-важните хора винаги остават. Може да са на хиляди километри, може да са погълнати от работа и сиво ежедневие, но те все още са герои от филма ни и рано или късно се появяват.

 

В момента на среща след дълга раздяла винаги чувството е странно. Сякаш този човек е по-далечен от случайно срещнат непознат. Говорите си за „нещата от живота” и трудно може да се погледнете в очите. Точно това е признака, че обичта помежду ви е безгранична.

 

В първия момент е трудно да се осъзнае, защото купища емоции бушуват, но съвсем малко по-късно ще усетите, че всичко е като преди. Ще споделите всички тези неща, които не сте преживели заедно през цялото това време. Ще се смеете на глупостите, които сте извършили и ще започнете да кроите нови такива.

 

Ако въпросният човек наистина играе важна роля в живота ви, никога няма да го почувствате чужд дори и след години раздяла. Той оставя в сърцето ви парченце от неговото и на практика той е бил и ще бъде винаги с вас.

 

Такива хора трябва да се ценят. Те са малко. Знаете, в един филм повече са второстепенните, които просто в един момент изчезват и никой не забелязва. Дайте на своите приятели цялата обич, на която сте способни, предразполагайте ги да споделят и хубави и не чак толкова добри моменти. Бъдете приятели и най-вече хора. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...