.

Седмичен тийнейджърски хороскоп

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп
Снимка: Instagram

Кратка характеристика на периода.Не се опитвайте да уреждате личните си взаимоотношения едностранно. Ще преживеете сериозно разочарование, което може да ви докара до стрес.

 

Ориентирайте усилията си към чисто битови задължения. Подредете си вещите, сортирайте ненужните, такива които искате да подарите, други които искате да дарите или раздадете, които бихте продали на някаква борса, например за учебници.

 

Действайте систематизирано, последователно и без чужда помощ. Прегледайте и документите си. Може да намерите важни неща, които ще ви трябват, а сте забравили къде са съхранени. Не е изключено да получите интересен подарък във вид на предмет, пари или печалба от някаква лотарийна игра.

 

Ще се случат някои промени, за които не сте готови и е много вероятно да ви подействат шокиращо. Споделете тревогите с по-опитни от вас, възползвайте се от препоръките им и се опитайте да се възползвате от създалата се ситуация максимално.

 

Ще напредвате, макар и с по-бавни темпове, ако направите правилния избор измежду няколко варианта, които съдбата ще ви предостави.Няма да липсват приключения, обаче се въздържайте от участие в авантюри, криещи потенциални опасности за здравето ви.

 

Легенда на символите и знаците вижте тук:

 

 

Овен

 

Акцент – към практическите въпроси подхождайте с разум, но към личните – с чувства. Отчитайте индивидуалните особености и на хората, и на случките.

 

 

Телец

 

Акцент – контролирайте емоциите и разчитайте на себе си. Не е изключено да ви заинтересуват теми, към които до момента сте се отнасяли с пренебрежение.

 

 


Близнаци

 

Акцент – оставете фантазиите на заден план и се занимайте с въпросите от чисто материален характер. Не използвайте чужди финанси за лични цели.

 

 

Рак

 

Акцент – въздържайте се от прояви на разточителност. Ако искате да зарадвате някого направете го с подходяща дума или жест, а не със скъп подарък.

 

 

Лъв

 

Акцент – попадате в примката на собствените си илюзии. Очаквате от околните онова, което самите вие бихте направили. Ситуацията е неясна, подтикваща към песимизъм.

 

 

Дева

 

Акцент – важен период за бъдещото ви развитие. Ще се наложи да избирате между различни варианти и ще ви е нужна помощ. Разширете периметъра.

 

 

Везни

 

Акцент – личните отношения са нестабилни и ще са повод за тъжни мисли. Потърсете спасение чрез контакт с литературата, изкуството и природата.

 

 

Скорпион

 

Акцент – енергия не ви липсва и можете да постигнете много, стига да я насочите правилно. Ако не успеете поне не тероризирайте околните.

 

 

Стрелец

 

Акцент – контактите ще са интензивни, проявете предпазливост. Съществуват предпоставки за измама и материални загуби.

 

 

Козирог

 

Акцент – не се застоявайте на едно място. Ако не ви възлагат някакви задачи, то създайте си ги сами, но не мързелувайте, поддържайте тонуса.

 

 

Водолей

 

Акцент – няколко срещи ще ви извадят от състоянието на блажено спокойствие. Ще ви накарат да се замислите за отношенията си и последствията от тях.

 

 

Риби

 

Акцент – емоциите ще са предимно положителни и ще ви помогнат да постигнете душевно равновесие и физическа стабилност. Не злоупотребявайте с възможностите си.

 

 

Седмичният ви хороскоп е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...