.

Топ 3 на най-наивните зодии

Кои са те?

Топ 3 на най-наивните зодии
Снимка: Instagram

В днешно време може спокойно да се сравним с Бай Ганьо и прословутите му дисаги, от които не откъсва поглед. Защо сме станали толкова предпазливи? Загубили сме доверие в хората. Все си мислим, че някой иска да направи добро за себе си за сметка на другите и може би до някъде е така.

 

Не е добре човек да се съмнява във всичко, но определено трябва да бъде предпазлив. Хората са способни да нараняват чувствата на другите без в действителност да го искат. Поводите могат да бъдат най-различни – различни интереси, безизходност и пр.

 

Ето ги и 3-те зодии, които са най-наивни и непредпазливи:

 

1. Рак


Представителите на тази зодия са толкова наивни, че каквото и да чуят, ще го приемат за чиста монета. Смятат, че когато те самите се отнасят с уважение към другите ще се сблъскат със същото. Не щадят себе си и колкото и пъти да се разочароват продължават да вярват на хората и да се съгласяват с всяка една тяхна дума и заръка. Когато Раците чуят това, което искат да се случи, те директно го слагат в графа истини. Това е причината често да бъдат разочаровани, въпреки че не го показват.

 

2. Риби


Рибите са типични шарани. Хващат се на всичко. Ако някой си направи шега с тях, те ще я приемат за истина. Веднага ще се ядосат или ще се зарадват незаслужено, а след това ще се разочароват. Тези хора са толкова чисти и често си патят от това. Смятат, че останалите са като тях и очакват да чуват истината и само истината, но често се разминават с очакванията си.

 

3. Водолей


Водолеите толкова добродушни, че сърце не им дава да се съмняват в някого. Те са честни с всички и очакват да получат същото. Тези хора обаче приемат шегата и позволяват околните да се шегуват с тях. Могат добре да различават сериозният разговор от закачките. Имат прекрасно чувство за хумор, но за жалост трудно разпознават лъжата. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...