регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

3-те зодии, които нямат нужда от никого

Кои са най-самостоятелните зодии

3-те зодии, които нямат нужда от никого
Снимка: Instagram

Всеки човек се среща в живота си с трудни ситуации. Някои се справят сами или с минимална помощ, други непрекъснато хленчат, че нямат сили да се справят със ситуацията, а трети действат смело в екип. Замисляли ли сте вие какъв тип хора сте в това отношение.

 

Тези, които нямат нужда от никого са най-смелите, но и не най-истинските. Все пак живеем в общество и всички имаме нужда да си помагаме един на друг. Смелостта не е най-важното нещо на този свят. Важно е уважението, протегнатата ръка и любимият човек.

 

Ето ги и 3-те зодии, които нямат нужда от никого...или поне така си мислят.


1. Риби


Представителите на тази зодия имат страхотен характер, но са много горделиви. Те обичат да се справят сами в тежка ситуация и последното нещо от което имат нужда е да споделят с близък човек. Те смятат това за унизително. За тях не е нормално да таят лошите емоции в себе си. Ако някой реши да протегне ръка за помощ, те обидено я отблъскват и дори обвиняват за това.

 

2. Лъв


Лъвовете са изключително сдържани. Те смятат, че техните проблеми не засягат останалите и гледат да им ги спестяват. На ясно са, че близките им също имат главоболия и нямат желание да трупат още и още. Винаги изглеждат щастливи и по никакъв начин не показват, че имат трудности.

 

3. Везни


Когато Везните са наранени емоционално, се затварят в своята черупка. Това е тяхната защитна реакция. Не харесват някой да им се бърка в личното пространство дори и най-близките. На мнение са, че то си е само и единствено тяхно и не им харесва да допускат който и да е до него...дори и хора, които несъмнено го заслужават. На тях им е по-лесно да се справят сами с трудните ситуации. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...