.

Седмичен тийнейджърски хороскоп за 7 август - 13 август

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп за 7 август - 13 август
Снимка: Instagram

Негативни тенденции с отрицателно въздействие, които е желателно да имате пред вид и да ограничите влиянието им до колкото е възможно:

 

- Раздразнителност, избухливост, желание да последвате изкушенията;

 

- Разсеяност, склонност към прибързани решения, капризи;

 

- Драматизиране на затрудненията, егоизъм, игнориране на чуждото мнение.

 

Положителни тенденции, от които бихте могли да се възползвате:

 

- Освобождаване от личните колебания и чувство за несигурност, постигане на вътрешна хармония;

 

- Възможност за изглаждане на противоречията в романтичните и любовни връзки;

 

- Минути на уединение, далеч от присъствие и въздействие, подходящи за възстановяване на енергетиката и стабилизиране на биополето в контакт с природата.

 

Легенда на символите и знаците: 

 


Овен

 

Акцент – ако има възможност сменете обстановката и не се занимавайте с неща, които са ви неприятни. Препоръчително е средно ниво на активност.

 

 

Телец

 

Акцент – творческият ви потенциал е силен, възползвайте се. Любовните отношения ще са източник на радост, а тези с роднините – на разочарование.

 

 

Близнаци

 

Акцент – подредете приоритетите и дайствайте самостоятелно. Въздържайте се от изблици на откровеност, които ще ви създадат неприятности.

 

 

Рак

 

Акцент – имате мотивация, но сте нерешителни. Поставяйте си изпълними задачи, спазвайте правилата и се съветвайте за сложните решения.

 

 

Лъв

 

Акцент – ще имате възможност да промените елементи от ежедневието, ако не сте прекалено самонадеяни. Любовните отношения ще се стабилизират.

 

 

Дева

 

Акцент – енергетиката ви е леко нестабилна, не се преуморявайте. Ориентирайте усилията си към леки развлекателни занимания, които ви радват.

 

 

Везни

 

Акцент – за творчески задачи следвайте интуицията си. За практически се придържайте към препоръките на близките, ако искате да се справите по-лесно.

 

 

Скорпион

 

Акцент – повишете физическата си активност, за да се справите с пристъпите на раздразнителност. Ограничете контактите, уединението ще ви се отрази добре.

 

 

Стрелец

 

Акцент – трудно ще се справите с вътрешните си страхове. Чувствата и желанията ви се разминават. Проявете умереност във всичко.

 

 

Козирог

 

Акцент – към ежедневните занимания подхождайте логично, а чувствата си изразявайте откровено. Не се страхувайте да промените тактиката, ако прецените, че се налага.

 

 

Водолей

 

Акцент – действайте самостоятелно, за да не попаднете в неудобна ситуация. Подхождайте към заниманията си отговорно и контролирайте емоциите.

 

 

Риби

 

Акцент – склонни сте да обслужвате собствените си слабости. Следвайте общата тенденция, не си поставяйте твърде амбициозни цели, въздържайте се от промени.

 

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...