.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 28 август - 3 септември

Какво ни чака тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 28 август - 3 септември
Снимка: Instagram

Действайте активно и осъзнато, без да превръщате упоритостта в инат. Проявете дисциплина при реализацията на задачи, за които носите лична отговорност.

 

Постарайте се да реагирате обмислено, а не по инерция. Резултатите ви ще са отражение на желанието и заинтересоваността, с която вършите една или друга работа.

 

Ако не сте доволни от постиженията си, то помислете си дали сте отразили достатъчно гъвкаво динамичната среда и дали не сте подходили с прекалено много отрицателни емоции към скучните занимания.

 

Имате три стълба, на които можете да заложите и те са: паметта, въображението и интуицията ви. Използвайте ги пълноценно.

 

Не всички предчувствия ще са ясни, някои съмнения може да ви объркат, но ще се справите, ако не си затваряте очите пред очевидни грешки и съзнателно се противопоставяте на изкушенията.

 

За да си оформите правилни концепции трябва да мислите задълбочено и да анализирате детайлите.

 

Легенда на символите и знаците: 

 

 

Овен

 

Акцент – не е изключено да възобновите прекъсната връзка. Контролирайте емоциите, за да избегнете глупави разногласия.

 

 

Телец

 

Акцент – контактите ще са интензивни, следвайте тенденцията на събитията. Стремежът ви да си бутате носа навсякъде и във всичко ще предизвика конфликти.

 

 

Близнаци

 

Акцент – наслаждавайте се на чувствата си, възприемайте хората такива, каквито са и не идеализирайте обекта на любовта си. Дистанцирайте се от външно влияние.

 

 

Рак

 

Акцент – приемайте фактите такива, каквито са. Ограничете контактите само до най-близки хора, които не ви натоварват с отрицателни емоции.

 

 

Лъв

 

Акцент – въздържайте се от любовни авантюри и експерименти, ефектът ще е обратен. Вместо да разнообразите преживяванията ще съсипете съществуващата си връзка.

 

 

Дева

 

Акцент – би било грешка да приемате своите принципи за единствено правилни. Дайте воля на въображението си и не повтаряйте стари грешки.

 

 

Везни

 

Акцент – бъдете себе си. Всеки опит да „надхитрите“ компаньоните си ще се окаже бумеранг. Излъчвате романтика, възможността за нова връзка не е за пренебрегване.

 

 

Скорпион

 

Акцент – избягвайте шумните компании и публични изяви. Анализирайте детайлите. Любовта от пръв поглед изненадващо и безжалостно ще ви стисне в лапите си.

 

 

Стрелец

 

Акцент – енергични сте но и... разсеяни. Съществуват предпоставки за травматизъм, така че спазвайте правилата за безопасност при работа с уреди и инструменти.

 

 

Козирог

 

Акцент – раздразнителни сте и избухливи. Използвайте чужд опит в трудни ситуации. Търсете компромисни варианти. Отделете време за спорт и контакт с природата.

 

 

Водолей

 

Акцент – гарнирайте ежедневните занимания с лъжичка фантазия. Не се занимавайте с няколко неща едновременно и не критикувайте околните за недостатъците им.

 

 

Риби

 

Акцент – търсете баланс между личното и публичното. Безконечните спорове с по-възрастни или по-млади събеседници няма да завършат във ваша полза.

 

 

Седмичният ви хороскоп е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...