.

Седмичният ви хороскоп 04 септември - 10 септември

Каква ще бъде седмицата?

Седмичният ви хороскоп 04 септември - 10 септември
Снимка: Instagram

Овен

 

Като за последни дни преди началото на учебната година седмицата ще е доста колоритна. Периодът ще е динамичен, а преживяванията разнообразни (точно както ви харесва). Постарайте се да реагирате на предизвикателствата благоразумно, за да съхраните добрите си взаимоотношения с приятелите и семейството.

 

Настроението ви (като времето) ще е доста променливо, не позволявайте да вреди на ежедневната ви работа. Не всичко, с което ще се наложи да се занимавате ще ви е интересно, но и скучните задачи ще са ви от полза. С малко повечко въображение ще се справите, пък и ще натрупате опит.

 

Телец

 

Няма да са малко задачите, с които ще се наложи да се справите през тази седмица преди започването на учебната година. Ще успеете, ако подхождате отговорно и действате целенасочено. Бъдете особено предпазливи по отношение на финансите си. Точно сега не е подходящо нито да харчите прекалено, нито пък да давате заеми.

 

Търсете съдействие от близките си, когато ви е трудно. Колкото сте по-организирани, по-изпълнителни и по-подредени, толкова по-бързо ще отхвърлите задачите, които ви възлагат, за да ви остане време за любимите занимания. Избягвайте компанията на хора, които непрекъснато „се филмират“ в някакви драматични интриги. Това не е ваша територия.

 

Близнаци

 

Не противопоставяйте личните си цели на чуждите желания, за да не си навлечете неприятности. Ако навлезете в чужда територия ще ви обвинят в лицемерие и неискреност. Помнете, че „лошо име“ трудно се изчиства. Съчетавайте целите с възможностите си. Въздържайте се от прояви на самоизтъкване и надменност, които ще отворят пропаст между вас и приятелите ви.

 

В личен план не е изключено да претърпите раздяла, да преживеете разочарование. Преди да обвините „другата страна“ анализирайте собственото си поведение. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и да се противопоставяте на обстоятелствата. Само така ще се насладите изцяло на изненадите, които ще случват и ще поддържат тонуса ви.

 

Рак

 

Най-важното за вас в предстоящата седмица е да погледнете назад и да направите анализ на всичко, което преживяхте през изминалото лято. Само така ще постигнете хармония между физическото и душевното си състояние. Създавайки около себе си спокойна среда и уютна обстановка ще овладеете емоциите и ще посрещнете новото и непредвиденото с усмивка вместо с предубеждение. Ще се справите с трудностите, ако действате самостоятелно и не се надявате на чудеса.

 

Отношенията у дома са като огледално отражение на настроението ви. Ако не се цупите за дреболии и се въздържате от излишни капризи всичко ще е наред. Ще се случи и някаква промяна, свързана с пътуване, покупка, творческа изява, в която ще участвате лично и активно. Резултатът е пряко свързан с наличната ви информация, така че подгответе се старателно.

 

Лъв

 

Често ще ви търсят за помощ и ще се налага да се включвате в чужди занимания. Не отказвайте, но и не изоставяйте своите задачи, защото трудно ще наваксате пропуснатото. Ако вече сте си набелязали някаква цел ще е голяма грешка да отстъпите на крачка преди финала. В позиция сте да промените онова, което не ви харесва и трябва да се възползвате максимално от момента.

 

Финансовото ви положение е нестабилно, ще се наложат непредвидени разходи. Преценете кое е за предпочитане: да ги избегнете за сметка на личните си удобства или да помолите близките си за съдействие за сметка на някакъв компромис. Проявете сдържаност уреждайки личните си отношения. Успехите обикновено са свързани с изпитания.

 

Дева

 

Каквото сте си намислили, това и ще направите. Предстои ви интересна и в същото време „безоблачна“ седмица. Това с облаците се отнася до личните ви отношения и емоционално състояние, а не до климатичните особености на времето, което няма да попречи на творческия ви подем. Действайте с привичното си темпо. Излишно е да се престаравате, нещата така или иначе ще се случват според предвижданията ви.

 

Част от времето ви ще е ангажирано с покупки. Друга част – с кратки пътувания. И в двата случая настроението ви ще е приповдигнато, а вие – доволни от себе си. Ще се случи и нещо ново, свързано с личните отношения, което може да ви накара да се съмнявате в себе си. Рано е за окончателни заключения, запазете присъствие на духа и изчакайте ситуацията да се избистри.

 

Везни

 

Оптимистичното настроение и увереността ви в собствените сили са важни условия, благодарение на които ще намерите решение на поредица сложни ситуации. В личен план предстоят истински изпитания. Няма да ви е лесно, но ще се наложи да избирате между няколко личности, които ви привличат. Следвайте интуицията си, а не съветите на приятелите.

 

Събитията ще са интересни, а последната „свободна“ седмица обещава и няколко кратки пътувания, интригуващи срещи, свързани ярки впечатления. Би било жалко да ги пропуснете, така че просто си осигурете подходяща компания, с която да споделите емоциите.

 

Проблемите, до колкото ги има, ще са свързани със загуба на пари или документи, така че бъдете внимателни, пазете си вещите.

 

Скорпион

 

Подбирайте си компанията, за да не съжалявате за преживяванията си. От вас зависи кога, с кого и какво да правите. В тази връзка не е изключено да преживеете разочарование. Ще се наложи да „платите“ за някои стари грешки при това не само морално, но и материално. Неизпълнените обещания може да предизвикат лавина неприятни разговори. Все още имате време да оправите нещата и е редно да се заемете без много-много да разсъждавате.

 

Икономисвайте си парите и не създавайте случайни романтични връзки просто на инат. Заради липса на достатъчно информация от личен характер може да направите фатална грешка, за която да съжалявате. Не е изключено да възстановите старо приятелство, но за целта трябва да овладеете емоциите и да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“. Успеете ли, няма да съжалявате.

 

Стрелец

 

Забавлявайте се през тази седмица „като за последно“. Каквото не успяхте да направите от идеите си за това лято може да се опитате да го направите сега. Естествено, ще са нужни и някои допълнителни условия като компания, пари, подкрепа от близките, но това са „дреболии“, които вас няма да ви уплашат. Вие добре знаете, че ако спазвате правилата и изпълнявате обещанията си близките винаги ще ви възнаградят подобаващо.

 

Може би все още не сте осигурили всички учебници или пособия за новата учебна година? Тръгвайте смело, промоциите са навсякъде, а „финансовия излишък“ ще ви осигури поредното развлечение. Избягвайте контактите с твърде много хора. Обичайната ви камерна компания е напълно достатъчна, за да ви накара да се чувствате добре.

 

Козирог

 

Нямате търпение да се върнете към обичайния учебен ритъм. Малко са хората, на които шумотевицата в училище им липсва, но представителите на вашия знак са точно такива. Колкото са по-подредени и по-предвидими дните, толкова по-добре се чувствате. Е, малко остана, но преди това все пак ще се случат някои промени, за да „не скучаете“.

 

Не е изключено в последния момент да се наложи да смените местоживеенето, училището или класа, в който сте записани. Не го преживявайте драматично, ефектът ще е много по-добър, отколкото си представяте. Друг вариант е промяната да се отнася до близък човек, който ще се отдалечи от вас в чисто физически и пространствен смисъл и загубата, макар и условна, да ви натъжи. Не съжалявайте, природата не търпи „празни пространства“. Ще привлечете вниманието на нови хора, които в никакъв случай няма да заместят старите приятели, но и няма да ви оставят да тъгувате.

 

Водолей

 

Творческият ви ентусиазъм започва да набира инерция. Изобретателският и откривателският ви талант работят в синхрон и „ръцете ви сърбят“ да сътворите някое „чудо“ точно преди началото на учебната година. Нищо лошо, стига „чудото“ да не е свързано с разбита глава, счупен велосипед, изгубен телефон и други подобни стресови ситуации. Защото съществуват предпоставки точно за такива.

 

Следващото „слабо място“ са любовните емоции. Би било добре да овладеете желанието си да споделяте всичко с всички. Предположението, че събеседниците ще проявят искрен интерес към личните ви вълнения ще се размине с действителността, ще ви развали настроението и ще ви подтикне към прибързани (което означава погрешни) решения. Проявете дискретност, за да си спестите недоразумения.

 

Риби

 

Настроението ви е променливо и няма как да не се отрази върху постъпките и решенията ви. Предстои ви седмица, в която плавно да пренастроите динамичния си стереотип от безотговорни развлечения към упорита работа. Приемете го от към добрата страна – ще общувате с повече хора и ще имате повече преживявания. Ще насочите усилията си към практически дейности, вместо да „витаете в облаците“.

 

Не мислете за миналото, няма как да го върнете. Не се затваряйте в себе си, опитайте се да общувате активно. Само така ще си намерите истински приятели, ще прецените кой ви помага да запазите душевното си равновесие и кого трябва да отбягвате. Най-важното е да не допускате стари грешки и да приемате задълженията си с усмивка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...