.

3 неща, за които най-добрата ни приятелка е била права

Кои са те?

3 неща, за които най-добрата ни приятелка е била права
Снимка: Instagram

Има моменти, в които е трудно да се вслушаме в съветите на когото и да било. Подминаваме ги с лека ръка – тези на родителите, на близките или на най-добрата приятелка.

 

Те обаче често са прави, а ние заслепени от любов, успех или нещо друго, което е по-силно от наркотик, вървим и се правим, че не чуваме.

 

Това е така, защото истината не ни харесва, но не осъзнаваме, че рано или късно ще трябва да я приемем. 

 

Ето 3 причтелски съвета, в които рядко се вскушваме: 

 

1. „Този мъж не е за теб!”

 

Най-добрата приятелка никога не би изрекла нещо такова, освен ако то наистина не е така. Тя обожава да ни вижда щастливи и ако сме, не би поставила знак Стоп пред нас. Замислете се, че този човек е страничен наблюдател, на който любовта не е дала розови очила, през които всичко е толкова прекрасно. Така че ако добрата ви приятелка каже, че някой не е за теб, вярвайте й и се замислете над думите й, може би са истина. 

 

2. „Няма да се справиш добре с всичко това!”

 

Вашата най-добра приятелка обожава да вижда как сте на върха. Не си мислете, че ви го казва, защото иска да заеме вашето място или защото не иска да постигате целите. Тя просто вижда, че с много дини под една мишница не става и рано или късно ще изпуснете някоя, а ако не и всички. Вслушайте се в съвета й. Тя ви го казва, за да не е късно след време.

 

3. „Тя не ти е истинска приятелка.”

 

Не, дами, тя не ревнува, а се опитва да ви предпази от фалшиви приятелства. Това е едно от най-лошите неща, които могат да ви сполетят. Стойте далеч и не си мисете, че щом вие сте добронамерени и другите са. Знайте, че най-добрата ви приятелка ви познава една идея повече от вас самите и знае, че този човек не е подходящ за вас, а и не ви е чак толкова приятно с него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...