.

Топ 3 на най-добрите градове за живеене в България

Кои са те?

Топ 3 на най-добрите градове за живеене в България
Снимка: Instagram

Кой не обича красотата на България. Дори и тези, които я напускат поради ред причини, обожават да се връщат и да се нслаждават на невероятна природа, макар и не малко занемарена.

Ако се абстрахираме от всички негативи, България е страхотна за живеене, ако можеш да плуваш добре.

 

Красотата и спокойствието, които носи в душата ни е несравнима и където и да отидем, тя ще бъде с нас. 

 

Ето и 3те най-добри града за живеене, съобразени с възможност за работа, почивка, пълноценни разходки и спорт.

 

1. Бургас

 

Този прекрасен град дава много възможности за развитие и пълноценно ежедневие на хората, което да им осигури от своя страна спокойствие и желание за работа. Не само заради морето Бургас е любим на много хора. (Разбира се то играе много голяма роля). Наблюдава се, че в този град се извършва дейност, която е благоприятна за гражданите. Всяка година е направено нещо ново или предстои да се направи. Държи се на обратната връзка с хората. А те има къде да работят и да прекарат почивните си дни. 

 

2. София

 

Да, на софиянци им е писнало от милата ни столица, но тя не е чак толкова лоша за живеене, ако изключим това, че е пренаселена и селата пустеят. Да, така е, че работа има и хората са в безизходица, но е добре „всяка жаба да си знае гьола”. Столицата ни е изключително красива от архитектурна гледна точка. Има паркове, в които човек може да прекара мързеливия неделен следобед с любим човек. Да, по-добре е някъде сред буйната природа, но и това е добраалтернатива. Културният живот кипи и образованието е сравнително прилично.  

 

3. Велико Търново

Този град не може да се опише с нищо друго освен с красота и величество. Царевец се издига гордо, а уличките, които са обсипани със стълби и прекраси алейки за разходка могат да завладеят сърцето на всеки. Градът може да накара всеки да почувства историята и да създаде у него желание да пишем новата също толкова величествена. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
3
1
!
Отговори
поне някоя гола снимка да бяхте сложилии без това е идиотска статияда има смисъл от отварянето
Страница 1 от 1