.

От кои хора трябва да бягаме далеч?

Хора, които ни вредят

От кои хора трябва да бягаме далеч?
Снимка: Instagram

Срещаме се в ежедневието си с различни хора. Това ни налага работата въобще съществуването ни. Някои от тях остават за дълго в живота ни, други в съзнанието ни, трети ни карат да се усмихваме широко и си отиват, а има и такива, които са истински енергийни вампири и трябва да бягаме далеч от тях.

 

 Ето кои са те:

 

Хора, които гледат всеки високомерно и намръшено

 

Не бива да обръщате внимание на подобни личности. Те са далеч от реалността. Живеят в собствен свет, в който те управляват, но в него няма никого освен тях самите. Това ги кара да гледат толкова надменно и да подценяват всички. Не позволявайте на тези хора да се докосват до вас и да управляват настроението ви. Те точно това целят, за това ги оставете да водят само и единствено себе си. 

 

Прекалено любезните хора, които се съгласяват с всичко

 

Не се подлъгвайте заради миловидото им изражение. Тези хора са истински енергийни вампири. Засипват с комплименти, желание да се сприятелят. Те доверяват най-съкровенните си тайни, като провокират и вие да направите същото. Те няма да ви предадат, но определено няма полза да го правите, защото изобщо не ви слушат. За тях е важно да имат познания само за бройката. Не ценят вашата личност и съответно ви изморяват всместо да ви карат да се чувствате приятно в тяхната компания. 

 

Хора, които непрекъснато намират грешки в това, което правите и никога изказват положително мнение

 

Тези личности са натрупали в себе си толкова много комплекси, че трудно могат да ги изкарат. А как го правят? Като изсипват всички негативни коментари, които са поглъщали с времето върху някого, който за момента е на по-ниско йерархично ниво. Не позволявайте на тези хора да попречат на ентусиазма ви. 


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
хора teenlife
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...