.

Седмичен тийнейджърскки хороскоп 18 септември - 24 септември

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен тийнейджърскки хороскоп 18 септември - 24 септември
Снимка: Instagram

Овен

 

Не се опитвайте да кръшате. Изпълнявайте задълженията си старателно и едва ли ще имате някакви сериозни проблеми. Идеите ви са интересни и ще успеете да реализирате по-голямата част от тях или поне да ги стартирате. Новите запознанства и случайните срещи ще предизвикат някои промени в ежедневието ви. За сериозни лични отношения все още не може да става дума, но пълноценно сътрудничество ще се получи.


Телец

 

Първоначално всяка работа, с която се захванете ще ви затруднява. Ще е доста проблематично да промените обичайния си ритъм от „свободно губене на времето“ към „задължителна програма“. Стартовото ви темпо може би ще е високо, но скоро ентусиазмът ви осезателно ще спадне. Няма място за паника, просто се опитайте да си създадете равномерен ритъм на работа и да не изоставате с удвояването на учебния материал. По този начин ще стабилизирате енергетиката си и ще разполагате с достатъчно време за неформалните си интереси.

 


Близнаци

 

Ще стартирате нещо ново. Няма значение дали ще е чувство или занимание. И в двата случая ще се захванете с много ентусиазъм, ще ви доставя удоволствие и ще ви накара да мислите за бъдещето. Творческият ви потенциал е силен и сте в състояние да свършите много неща за кратко време, а не е изключено да получите и някакви приходи за работата си. Постарайте се да поддържате добри отношения със семейството.

 


Рак

 

Интензивните емоции може би ще ви изтощят и ще се чувствате леко замаяни, леко объркани. Намалете инициативата. Поне в началото на седмицата повече наблюдавайте и събирайте впечатления и по-малко давайте идеи. Ситуацията постепенно ще се нормализира и вие „ще влезете в релси“. Веднъж наложили устойчив ритъм всичко ще ви се получава по-лесно както във физически, така и в интелектулен аспект.

 


Лъв

 

Ако действителността се разминава с очакванията ви, то не бързайте да „увисвате нос“. Опитайте се да погледнете познатите неща по нов начин. Стремежът ви към напредък заслужава адмирации, но едва ли ще напреднете, ако просто се опитвате да прескачате или заобикаляте естествените етапи по пътя си. Вместо да се въртите в затворен кръг, помислете дали не е време да промените тактиката и начина си на мислене, което по принцип ще ви изведе на по-високо ниво.

 


Дева

 

Прекалено много бързате. Искате всичко да направите с един замах, като за целта сте готови да жертвате нещо или някого само и само да постигнете каквото сте намислили. Ако продължите по този начин много бързо ще изчерпате силите си. По-добре подредете приоритетите, определете кое е най-важно, с какви ресурси разполагате и действайте съобразно собствените си сили. Хората, от които очаквате помощ рано или късно ще се ориентират в своята посока, а вие ще трябва да се справяте самостоятелно.

 


Везни

 

Прекалено сте услужливи и жертвоготовни и в стремежа да сте полезни на околните не ви остава време за самите вас. Не е желателно да давате пари и вещи на заем. Няма да разполагате с тях точно в момента, в който са ви необходими и това може да предизвика разочарование от приятелите, да ви зареди с тъжни мисли. Съветвайте се с по-опитни от вас, ако се налага да взимате някакви сложни решения и разчитайте на опита и подкрепата им.

 


Скорпион

 

Решили сте, че света около вас няма значение и че няма нужда да обръщате внимание на неписаните правила. Припомнете си две доказани истини, а именно: не винаги целта оправдава средствата и не бива да правите онова, което не искате да ви направят на вас. Така че, осъзнайте се докато е време и се постарайте да не манипулирате околните. Приятелите ви са чувствителни и ако усетят, че биват използвани ще ви обърнат гръб. Нали не искате да останете в изолация?

 

Стрелец

 

Дълбоко в себе си сте раздвоени. От една стнара ви се иска да продължавате да се забавлявате. Все още не можете да възприемете мисълта, че ваканцията е свършила. От друга, съвсем сигурно знаете, че имате задължения и рано или късно ще се наложи да се ориентирате към тях. Ще се справите много по-лесно, ако разпределите времето си така, че да редувате задължителните занимания с любимите си такива. Постепенно ще се адаптирате и ще преодолеете усещането за тревожност и несигурност.

 

Козирог

 

Не се учудвайте, ако усетите, че чувствата ви са доста объркани, че ви е трудно да се концентрирате в ежедневните си задачи и че мислите ви не са насочени към информацията, която се налага да усвоявате, а към една конкретна личност. Любовта е нещо странно и винаги идва без покана. Може да не сте истински влюбени, но със сигурност сте силно увлечени, а от там и разсеяни. Интересното е, че това състояние е полезно за вас, защото ще ви откаже от желанието да контролирате всичко и всички и ще ви зареди с неописуем чар.

 

Водолей

 

В началото на седмицата може да се почувствате неестествено тъжни. Мрачните мисли ще са породени дали от отиващото си лято, дали от променливото време, дали от мисълта, че ще се наложи да спазвате някакъв режим, но определено няма да сте в обичайното си състояние. За щастие имате приятели, които ви познават и разбират много добре и които ще направят всичко възможно да възстановят доброто ви настроение. Доверете им се, няма да съжалявате.

 

Риби

 

Интересите ви са разнообразни, а мислите – хаотични. Занимавате се с всичко по малко, но без никаква система и последователност. По този начин няма да постигнете желаните резултати. Разпилявате си енергията в дреболии, вместо да се захванете с основното и същественото. Създайте си стройна система на действие и бъдете сигурни, че нищо няма да ви затрудни. Ако не го направите по своя воля обстоятелствата рано или късно ще ви принудят.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...