.

Топ 3 на зодиите, които не обичат да бъдат обезпокоявани

Кои знаци обичат време със себе си

Топ 3 на зодиите, които не обичат да бъдат обезпокоявани
Снимка: Instagram

Винаги бързате за някъде и времето не ви стига, или имате усещането че разполагате с цялото време на света – всеки е уникален в соите възприятия, но да бъдеш мързелив не винаги е толкова лошо, защото не всеки умее да си почива качествено.

 

Много хора се чувстват напрегнати през цялото време и не могат да се отпуснат в блажена почивка, но не и тези 3 зодии.

 

Вярвате или не, вашият астрологичен знак може да определи към кой тип нервна система/личностен тип спадате.

 

Телец

 

Когато се посветите на нещо, постигате много добри резултати. Но преживявате периоди на изключително ниска мотивация, които може да продължат по-дълго отколкото би трябвало. Също така сте склонни да прекарвате много време сред природата или зяпайки в хладилника, но това всъщност е вашият специален начин да избегнете отговорностите, които тежат тежко на плещите ви. Не забравяйте - работата така или иначе трябва да се свърши, защо да не е по-скоро?

 

Лъв

 

Обичате да релаксирате и да ходите на дълги почивки? Но има разлика между отдих и това да не взимаш живота насериозно. Не бива да се отпускате толкова, бъдете по-продуктивни и не изоставяйте ангажиментите си изцяло. Опитайте да бъдете по-гъвкави и да лавирате между работата и свободното време, защото почивката е по-сладка когато е заслужена.

 

Рак

 

Раците са коректни в дадените обещания и гледат да си свършат работата навреме. Но когато дойде време за почивка (което при тях идва често) нищо не може да ги накара да си мръднат пръста. Физическата активност не им е по-вкуса и могат да прекарат часове, излежавайки се на дивана в своята крепост – вкъщи. Раци, помислете дали винаги сте уморени чак толкова много или просто преувеличавате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
npp
преди 6 години
0
3
!
Отговори
коя зодия обичат да бъдат обезпокоявани?
Страница 1 от 1