.

6 лесни начина да направите спалнята си по-уютна

Как да го постигнем?

6 лесни начина да направите спалнята си по-уютна
Снимка: Instagram

Купете си много възглавници


Не слушайте този глас в главата си, който ви казва, че вече имате достатъчно възглавници, които да махате всяка вечер и подреждате всяка сутрин на леглото си. Декоративните възглавници са прекрасно допълнение към интериора на спалнята – с тях лесно може да добавите цветове и да създадете настроение в стаята. Изявете са като истински дизайнер и комбинирайте пухкави с плетени материи.

 

Покривало на леглото


Вече имате покривало за легло? Не пречи да сложите второ или трето... Създаването на топла и отпускаща атмосфера е всичко, от което се нуждаете когато почивате. Така леглото ви ще заприлича на кралска луксозна спалня.

 

Тапети на стените


Още един начин да направите спалнята си топла и уютна, е да избегнете студените и скучни стени. Поставянето на тапети омекотява студа от стената, особено ако леглото ви я допира. Друг вариант е поставянето на текстилни декорации, които освен на пода или леглото, могат да намерят приложение и на стената.

 

Приятен аромат


Ще се почувствате много по-отпуснати и спокойни, ако се поглезите с ароматни свещи или други приятно ухаещи декорации. Потърсете вашия аромат, а защо не и комбинация от такива.

 

Килим


Много е неприятно когато се събудите да стъпите на студен и твърд под и търсейки пантофите краката ви да замръзнат. Един мек и топъл килим до леглото е много добро решение, което ще ви накара да започнете деня с усмивка.

 

Светлината


Избирането на мека, ненатрапчива светлина е много важно условие за релаксираща обстановка. Поставянето на огледало срещу лекото осветление ще създаде двоен източник на светлина.

 

Автор на статията: Стефана Пеева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...