.

Защо мъжете биват отхвърлени

Ето какво не бива да правите

Защо мъжете биват отхвърлени
Снимка: Instagram

Не бъдете причината една жена да ви напусне. Жените искат уверени мъже, надеждни и заслужаващи уважение. Такива, които не пестят усилия да показват любовта си, които карат жента да се чувства единствена.

 

 

Жената иска да се чувства равна на вас, да бъде уважавана. Прибързаните сексуални намеци, ще накарат вашата дама да помисли, че ставате само за една нощ. Вместо да подмятате рисковни реплики, мислейки се за играч, опитайте  да научите какво я безпокои и измъчва. Разкажете й нещо интересно или забавно и ще видите колко лесно може да се харесате на една жена.

 

 

1. Не бъдете егоисти

 

 

Хубаво е, че искате да споделите с нея какво ви вълнува и какви са интересите ви, но внимавайте да не обземате разговора изцяло. Някои мъжки занимания може да са любопитни за дамите, но не изпадайте в дълги обяснения, освен ако тя не прояви интерес. Изтъкването на вещите, които притежавате не би направило никак добро впечатление на една дама (освен ако тя не е специално затова с вас).

 

 

2. Не проявявайте интерес към други жени

 

 

Водени от своето его, няма да заслужите одобрение. Флирта с всички момичета наоколо и дори с нейните приятелки, няма да я накара да се чувства специална – просто ще ви помисли за женкар, а интересът й към вас ще отлети като полет, който не можете да хванете. Жените не обичат да се чувстват като част от харем.

 

 

3. Спазвайте обещанията си

 

 

Когато споделяте намеренията си с нея, а след това те често се променят, това ще я накара да се чувства несигурна с вас. Не проваляйте направените планове с нея, в последния момент, с глупави извинения. Не знаете колко ще бъде разочарована от вас и ще научи, че не може да очаква много. Така рискувате да останете в нейния списък с план Б - когато й е скучно и няма какво друго да прави.

 

 

4. Не бързайте

 

 

Ако прекалено много я притискате в началото, това ще я накара да „скочи на спирачките”. Тя иска да ви опознае и ако не й давате тази възможност, ще избяга от вас надалеч. Ако не бързате и й дадете пространство, тя ще ви пожелае когато е готова за това. Тя със сигурност знае, че имате сексуални желание към нея.

 

 

5. Спазвайте добра хигиена

 

 

Излизането на среща с дрехите от снощи, миришещи на пот и цигари, не е добро решение. Ако не се чувствате свежи и чисти, това ще се отрази на вашата увереност, а без нея няма да успеете да впечатлите една жена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...