.

Кои зодии имат най-зловещи мисли

Открийте тъмната им страна

Кои зодии имат най-зловещи мисли
Снимка: Instagram

Добре дошли в тъмната страна на човешкото подсъзнание, където  бисквитките са винаги с шоколад, а той е в изобилие. Не всички сме родени с едно лице, дори нашият хороскоп е доказателство за това. Някои хора са склонни да намират нови светове в своята фантазия, такива, които остават скрити и не всеки може да разбере. Има такива, които се увличат от тъмната страна на нещата и това се определя от зодиакалния знак.

 

 

1. Стрелец

 

Ако съберете няколко стрелеца в една стая, те ще стигнат до някоя забранена, тъмна тема. Те са фантазьорите на зодиака, и вероятно защото са родени през зимата, имат афинитет към студените и страшни неща. Ако мислите, че имате зловеща мисъл, бъдете сигурни – стрелецът я е имал още в ранното си детство.

 

 

2. Скорпион

 

 

Скорпионът е солов играч и обича да се обгражда с мистерия.  Понякога, надниквайки в скритите дебри на своята душа, той открива тъмни мисли и желания. Когато се почувства обсебен от нещо, то обикновено е тайно и забранено.

 

 

3. Водолей

 

 

Ревнивият характер на Водолеите, извежда тъмната им страна. Те са конкурентни, но пасивно-агресивни и макар умът им да е способен на много странни и страховити неща, никога няма да го разберете, защото Водолеят, се опитва да не бъде забелязан. Тъмнината им живее в тяхната преценка за вас.

 

 

4. Козирог

 

 

Когато покровителят ви е коза, трудно е да не се свързвате с нещо, което е поне ... сатанинско? Истината е, че Козирогът умира от кеф, когато става въпрос за тъмни тенденции. Вампирски  топки? Партита с чудовища - ще има най-много представители на зодията – разхождайки се сред сенките.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...