.

9 знака, че той обича колата си повече от вас

Ето какво ви предстои да разберете

9 знака, че той обича колата си повече от вас
Снимка: Instagram

Ако ви се струва, че често делите първото място с колата му и ви се струва, че тяхната връзка е нездравословна – ето какво може да научите:

 

 

Трябва да разберете, че всеки уикенд има специално време за почистване на колата. Дали ще я водите на автомивка или тя ще е старателно измивана от него (а най-добри и вие да участвате или поне да гледате), той ще държи колата му да е винаги чиста.

 

 

Той я уважава и почита. Ще избира най-безопасното място за паркиране (за да не пострада от маневрите на някой безбожник), нищо че ще ви се наложи да повървите с новите си, неудобни обувки.

 

 

Пиене и хранене в колата – забранено! Ако ви се похапва чипс, яжте го бързо преди или след возенето. Храната, която ще падне може да разруши колата му. А пушачите – те могат да походят.

 

 

Колата му винаги ухае прекрасно. Миризмите, които се носят от почистващите препарати и ароматизатори могат да ви зашеметят. Хваща ли ви срам като се сетите, че вашата мирише като в камион.

 

 

Птиците – враг № 1. Ако видят подарък от птиче на колата си, той незабавно бива отстранен със специални материали. А наличието на много птици наоколо, прави мястото за паркиране невъзможно.

 

 

Има места, където не може да отидете. Ако той прецени, че пътната настилка не е подходяща (има дупки) и създава опасност за неговата кола, това ще направи мечтаната ви разходка невъзможна.

 

 

Не може да се качите просто така. Не си мислете, че ако е дошъл да ви вземе в пороен дъжд и вие сте подгизнали от вода, може просто да се качите. Вие трябва някак си магически да изсъхнете преди това. И не забравяйте – подметките ви трябва да са идеално чисти и никакво спъване в праговете!

 

 

Той говори с колата си... Колата винаги е ТЯ, никога не е ТОЙ, тя винаги е прекрасна, на нея се молим и извиняваме. С нея споделяме нашата болка, тя е богинята пред която се прекланяме!

 

 

Той никога няма да я изостави. Дори тя да е много, много стара и поддръжката да струва цяло състояние, той няма да я продаде. Никой друг не би се грижил така добре за нея.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...