.

Зодиите, които се пристрастяват най-лесно

3-те зодии маниаци

Зодиите, които се пристрастяват най-лесно
Снимка: Instagram

Пристрастяването никога не е добро. Не става дума само за наркотици, може да е например, към шоколад. Всички мании могат да ни вкарат в неприятности, ако започнат да излизат извън контрол, а това не е никак трудно. Има зодиакални знаци, които се поддават по-лесно на пристрастяването към удоволствията и ето кои са те:

 

 

Скорпион – царя на зависимостта

 

 

С тяхната обсебваща страст и способността да насочват цялата си енергия към желаната цел, скорпионите са 50% мания и 50% зло. Може да не се мислят за толкова лоши, но това е истината. Не ги притеснява колко болка могат да причинят. За тях няма вариант да се спрат, ще получат това, което желаят на всяка цена!

 

 

Телец – ценител на удоволствията

 

 

Може да си мислите, че инатът на телеца ще му помогне да се пребори със зависимостта, но грешите. Точно желанието задължително да получат каквото искат ги кара да отиват до крайност. А дали искат да се спрат – не! Защо да се лишават от удоволствията на живота, нали в това е чара му. И не забравяйте – не заставайте между телец и неговата цел, опасно е колкото между наркоман и дрога.

 

 

Везни – вечният войн

 

 

Те опиват да се борят със своите слабости, но те не са малко. Големият апетит и желанието да си купуват хубави неща са техните мании. Но понякога, везните се вманиачават в някаква цел и я преследват до дупка. Понякога това е човек, друг път материална цел, но тяхната страст минава всякакви граници.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
mincheto
преди 6 години
3
1
!
Отговори
Няма по-готин човек от мъж скорпион,аз съм имала връзка с такъв човек и се разбирахме с един поглед,a жените скорпионки наистина са гадни
Страница 1 от 1