.

6 знака, че сте намерили правилния човек

Как да разберем, че това е той

6 знака, че сте намерили правилния човек
Снимка: Instagram

1. Той ви подкрепя.

 

 Без значение колко са големи мечтите ви или колко странни занимания може да захванете, той ще ви подкрепя (дори да не е запленен от идеята).

 

 

2. Той ви слуша с интерес.

 

Когато искате да споделите колко ви дразни майка ви, той ще ви изслуша, дори да е чувал подобна версия стотици пъти. Той не би забравил какво и кога му казвате.

 

 

3. Той гради бъдещето с вас, а не за вас.

 

 Никога не би казал: „Нямаше да имаш това, ако не бях аз”, защото вие сте един отбор. Заедно вие градите бъдещето, а не поотделно. Той иска най-доброто за вас, защото това е най-доброто и за него също.

 

 

4. Вярвате му.

 

Ще разберете, че това е вашият човек, когато излизането по мъжки не е никакъв проблем за вас. Не усещате и капка притеснение какво може да излезе от това излизане без вас. Гледате си спокойно сериала, без да имате желание да следите какво качват приятелите му в социалните мрежи.

 

 

5. Не е  нужно постоянно да правите нещо.

 

 Дори да нямате грандиозни планове за деня, това не го прави скучен. Времето прекарано с него е интересно и минава неусетно, от момента в който се събудите знаете, че където и да сте ще бъде невероятно.

 

 

6. Няма проблем, който да не може да решите заедно.

 

Две глави са по-добре от една. Каквото и да има за вършене щом сте двама, ще бъде направено, даже ще остане време да се погушкате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...