.

3 неща, които мъжете приемат за изневяра

Какво може да разбие сърцето им?

3 неща, които мъжете приемат за изневяра
Снимка: Instagram

Не мислете, че изневярата е само секс – не всичко е черно и бяло. Има много начини да предадете доверието на любимия човек, създавайки несигурност и опасения. Ето и някои от тях:

 

1. Тайните.

 

Всичко онова, което криете от партньора си може да бъде прието като изневяра. Понякога, в опит да скриете нещо неудобно може да създадете съмнения у вашия любим и по този начин да се получи напрежение между двамата. А когато криете, че се виждате с някой от своя партньор, като си мислите, че щом няма секс не е изневяра – грешите, това е то – вие предавате неговото доверие.

 

2. Поддържане на емоционална връзка с друг мъж.

 

Всички чувства, които давате на другите мъже, могат да бъдат приети като изневяра. Някои господа смятат, че вашите чувства трябва да бъдат запазени само за тях и такъв вид връзка биха изтълкували като изневяра.

 

3. Нарушаване на позволените граници.

 

Ако двамата сте обсъдили докъде може единият партньор да стигне без да нарани другия и вие нарушите уговорката, това е изневяра. Например вие може да сте в отворена връзка, но сте си обещали, че в случай че единият започне връзка, трябва да сподели това с другия. Ако не го направите, това може да се изтълкува като изневяра. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
4
3
!
Отговори
niamam vruzka s drug muj , osven s tozi na kogoto kazvam 4e go obojavam i obi4am i 4e go 4akam v li4nia si jivot , ne tulkuvam a govoria s realni 4uvstva.
Страница 1 от 1