.

Какво е да се влюбите в Лъв

Предизвикателство ли е любовта с този знак?

Какво е да се влюбите в Лъв
Снимка: Instagram

Срам – какво е това? Лъвовете нямат такива проблеми. Наречете го увереност или голямо его, но те няма да се притеснят от внимание и комплименти. Интелигентни, остроумни и силни, те очакват да намерят не по-малко от това, което заслужават. Но има още няколко неща, които може да научите за Лъвовете.

 

Дали са лесни – едва ли, но дали си заслужава – преценете сами:

 

1. Лъвовете са инати.

 

Те се наричат решителни или непоколебими, но като неподвижен знак са горди и много своенравни. Имат си мнение и не обичат да срещат опозиция. С тях ще има разногласия, но дръжте на добрия тон, иначе ноктите ще се покажат. Когато са ядосани, оставете ги на мира, няма да постигнете нищо докато са афектирани.

 

2. Имат голямо его.

 

Въпреки уверения външен вид, Лъвовете лесно могат да бъдат наранени. Те умират за възхищение и признание, защото ежедневно имат нужда от потвърждение на високата си самооценка. Ще ги спечелите с комплименти и ласкателства за стила и постиженията им.

 

3. Те са закачливи и обичат да провокират.

 

Лъвовете са забавни и често измислят шеги - обичат да гледат как другите се забавляват на остроумието им. Ще се закачат и ще се забавляват да ви дразнят, когато ви опознаят и се почувстват комфортно във вашата компания.

 

4. Имат детектор за лъжи.

 

Фалшивите ласкателства ще бъдат лесно засечени и така няма да постигнете желания резултат. Лъвовете ще ви погледнат от високо (или изобщо няма да го направят повече) и ще ви покажат царственото си безразличие. Затова оставете фалша и помислете за нещо у тях, което наистина заслужава похвала – няма да е трудно, те постоянно се борят да бъдат най-добрите и често го постигат.

 

5. Лъвовете не харесват страхливци.

 

Те са силни, смели, целенасочени и много социални и искат партньор, който да е достоен за кралския трон до тях. Ако сте неуверени, несигурни и срамежливи – едва ли ще станете техен любимец. Въпреки че Лъвовете обичат да доминират, няма да се впечатлят от безхарактерен партньор, който постоянно чака одобрение и разрешение. Ако сте такъв – бързо ще бъдете изядени и изплюти от царя.

 

6. Лъвовете държат на свободата си.

 

Независими и непоколебими, те няма да позволят да отнемете от личното им пространство, още по-малко да ги командвате. Но внимавайте да не изглеждате незаинтересовани – разберете, границата е наистина тънка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...