.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 23 - 29 октомври

Каква ще бъде тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 23 - 29 октомври
Снимка: Instagram

Овен

 

Не сте склонни да следвате външни внушения, но проявете предпазливост по време на общуване, защото не е изключено някой да се опита да напредне за ваша сметка.

Запазете спокойствие и наблюдавайте внимателно. Бихте могли да се възползвате от подобна ситуация, да спечелите симпатии, дори комплимент, стига да действате разумно и на време.

Предстоят изненадващи романтични емоции.

 

Телец

 

Ще се случат някакви промени в рамките на ежедневието ви, които ще ви зарадват. Целенасочени сте през тази седмица и старателни. Непременно ще успеете, но избягвайте проявите на инат и високомерие.

Поддържайте спокойни взаимоотношения с близките и приятелите си. Забележките им няма да ви харесат, но преценете до колко са справедливи преди да се изрепчите по специфичния си начин.

 

Близнаци

 

Ще е трудно да съчетаете желанията с възможностите си. Ще изникнат непредвидени задачи и няма да разполагате с необходимото време. Независимо от всичко, резултатите ще са видимо добри, ще ви зарадват, а не е изключено да получите ласкави отзиви или някаква стимулираща, макар и символична, награда.

Личните и любовни отношения ще са леко дистантни по същата причина, липса на свободно време. Опитайте се да избегнете разногласията.

 

Рак

 

Доста сте стремителни и склонни да действате прибързано, под напора на емоциите. Обсъждайте хрумванията си с хора, на които имате безусловно доверие, за да не се налага след време някой друг да оправя кашите, които сте забъркали.

Всички знаят, че сте способни, но това не означава, че трябва да сте и самонадеяни. Радостта и удоволствието в личните отношения зависят изцяло от поведението ви.

 

Лъв

 

Не разчитайте само на себе си. Някои задачи ще са трудни. Осигурете си помощ, за да не изостанете с графика си във времето. Не е изключено да участвате в някаква публична изява със състезателен характер. Ще се справите, ако не се паникьосвате.

Изпълнявайте старателно домашните си задължения. Колкото сте по-ангажирани, толкова по-добре ще си свършите работата. Всеки опит да изкръшкате ще взриви обстановката.

 

Дева

 

Много успешен период. Ще успеете да изпълните всичките си обещания и да се справите с всички задължения, което ще ви изпълни с напълно заслужена гордост. Ще помогнете на част от приятелите си, които са в затруднение. Висока оценка ще получат заниманията ви, свързани със сръчност.

Най-после ще забележите, че някой от познатите ви проявява към вас нескриван интерес и търси начин да привлече вниманието ви. Свързано е с нови емоции, струва си да откликнете.

 

Везни

 

Ориентирайте усилията си предимно към колективните дейности. През тази седмица ще ви възложат задачи, изискващи участието на доста хора. За вас ще е полезно, защото ще общувате даже с личности, към които нямате особени симпатии. Отношенията ви със сигурност ще се подобрят и в последствие ще си сътрудничите лесно.

Част от заниманията ви ще са свързани с допълнителни разходи. Няма да се справите без подкрепата на близките си, така че постарайте се да обсъдите с тях възможностите и последствията от инициативите си.

 

Скорпион

 

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не е изключено на моменти да се чувствате отпаднали, сънливи без очевидна причина. Няма място за паника, състоянието е временно, но задължително трябва да разпределите задачите и да изясните приоритетите си. В противен случай ще изостанете и трудно ще наваксате пропуснатото.

Не всички ще са склонни да угаждат на капризите ви и отношенията може да се окажат доста конфликтни. По-добре е да редуцирате контактите и да сте у дома в свободното време.

 

Стрелец

 

Ще се наложи да се занимавате с с две важни задачи едновременно, при това еднакво старателно. Едната е свързана с учебните ви ангажименти, а другата с избрана от вас творческа или спортна дейност. Може би ще е подготовка за конкурс или друга съществена изява. Успехът ви зависи от готовността да работите в екип дори с хора, които хич не ви допадат. Контролирайте емоциите и не обсъждайте намеренията си.

Ако нямате възможност да се справите с домашните задължения съобщете го предварително, за да не оставяте впечатлението, че просто кръшкате от мързел.

 

Козирог

 

Енергични сте и в състояние да се занимавате с няколко неща едновременно. Едно от условията за постигане на добри резултати е да обръщате внимание на детайлите и да си изработвате резервни варианти. Може да ви поканят за участие в някаква съвместна инициатива. Преценете до колко отговаря на интересите ви и до колко ще ви стигне времето.

Най-добрият начин да се справите със затрудненията си е да ги обсъдите със семейството. Личните контакти ще са доста инертни.

 

Водолей

 

Не е изключено да ви съобщят, че се налага да предприемете пътуване към друг град или дори държава, свързано с учебните ви занимания или някакво състезание. Инициативата няма да ви ентусиазира, защото ще се отрази негативно на ежедневните ви задачи, а и на финансовото състояние. По стечение на обстоятелствата пътуването може и да се отложи. Приемете го като възможност да довършите изоставените си занимания и да възстановите силите си.

Поверете на близките си „спестените“ от отложената инициатива средства за съхранение. Скоро ще ви потрябват.

 

Риби

 

Част от заниманията ще са непознати или просто за тях ще ви липсват достатъчно знания и умения. Ако са свързани с колективна дейност може доста да влошат отношенията ви с останалите участници в отбора. Изслушайте спокойно забележките за работата си, приемете ги за нещо нормално и ситуацията много скоро ще се нормализира. Спазвайте правилата за безопасност, ако се налага да работите с някакви уреди.

Личност, която не ви е безразлична ще покаже недвусмислено симпатиите си и не е изключено да поставите началото на вълнуваща връзка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...