.

Кой е най-подходящият ви партньор, според зодията

Кои двойки са най-хармонични

Кой е най-подходящият ви партньор, според зодията
Снимка: Instagram

Всички знаем за тези двойки, които са така единни, така силни заедно, сякаш нищо не може да ги раздели или застане на пътя им. Тези двойки, в които партньорите много си приличат и умеят да се забавляват или са твърде различни, но така добре се допълват.

 

Зодиакалните знаци показват нашия характер и звездите могат да ни посъветват как да изберем правилния партньор. Любопитни ли сте кой знак подхожда на вашия? Ще видите седем силни комбинации, в които ще намерите нещо за себе си.

 

Телец и Рак

 

Лоялният и инатлив Телец и емоционалният Рак обичат да се грижат един за друг. Те умеят да бъдат мили в общуването и това създава топли чувства в партньора. Любовта им е така силна, че всички ще им завиждат.

 

Близнаци и Овен

 

И двата знака са независими и големи ентусиасти. Овенът има страст към приключенията и това е добре дошло за Близнаците. Тези двамата няма да скучаят.

 

Лъв и... Лъв

 

Да, този знак се харесва и то толкова много, че предпочита да открива себе си в своя партньор. Тези двамата ще се мотивират взаимно и ще се борят заедно за победа. Семейство лъвове ще се има за кралско и ще очаква много почит и признание.

 

Дева и Дева

 

Подобно на съседите си Лъвове, Девите също обичат да имат много сходства с партньора. Ще се чувстват по-сигурни, когато са свободни да планират и премислят всичко, а това ще правят чудесно в компанията на още една Дева. Като допълнение – Девите ще се разбират само с поглед.

 

Везни и Козирог

 

Един интересен пример как противоположностите се привличат. Везните обичат многото хора и са социални, а Козирогът харесва уединението. Везните са приказливи и не обичат да работят много, Козирогът е мълчалив и неуморен.

 

Скорпион и Стрелец

 

Свобода и независимост, те ще си дават в изобилие. Скорпионът е земен, а Стрелецът има нужда от стабилност. Скорпионът се отдава изцяло на емоциите си, а Стрелецът опитва всячески да ги потуши. Но когато става дума за любов и двата знака са много предпазливи и бдителни.

 

Водолей и Риби

 

Въпреки че Водолеят е независим, а Рибите зависими, тяхната креативност и въображение ги събира заедно. Двамата ще имат много вълнуващи разговори и общи интереси.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...