.

4 знака, че партньорът ви е на път да ви разлюби

Как да се предпазим от неочакван край

4 знака, че партньорът ви е на път да ви разлюби
Снимка: Instagram

„Винаги ще те обичам, но не съм влюбен вече“, не искате да чуете това, нали? Да бъдете разлюбени е една много болезнена ситуация, в която никой не иска да попада. В началото си мислим, че може би има нещо и си представяме какво ли не, после си задаваме въпроса дали партньора ни обича и накрая, е накрая става ясно, че определено има проблем. Ето кои са сигналите, които ясно сочат, че вашият човек не си пада вече по вас:

 

1. Той има нужда от повече пространство

 

Помните ли когато не можехте да се наситите един на друг? Тази идилия вече е заменена от мрънкането, че той има нужда от свободно време, от повече почивка (от вас) или пък все е ангажиран с работа. Дори когато сте заедно, той вече не ви прегръща така и не говори за чувствата си изобщо. Без значение какви са извиненията му, ако има желание би намирал повече време и би го използвал по-пълноценно.

 

2. Често споменава, че връзката ви не върви

 

Мъжете обичат да решават проблеми. Ако той често говори за връзката ви с думи, описващи я като трудна и натоварваща, но изглежда няма намерение да предложи някакво решение, вероятно се е отказал от вашето общо бъдеще вече.

 

3. Сексуалният ви живот е скапан.

 

Има и нормално обяснение за такова положение, но ако никой от двамата няма здравословни проблеми, вероятно става въпрос за отдалечаване помежду ви. И тук не става въпрос колко често имате сексуални контакти, а доколко всеки от вас е доволен от тях и смята, че са пълноценни. Ако вашият партньор не ви желае вече, търси си оправдания и все е уморен, това е знак, че не е влюбен във вас.

 

4. Той държи телефона си на разстояние

 

Има парола, слага го винаги с дисплея надолу или не сте виждали мобилния му от седмица. Говори в другата стая и като чели все крие нещо от вас – не пренебрегвайте това поведение. Освен, че не ви чувства близка, много е вероятно да крие и афера.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...