.

3 спешни техники, когато изпитате желание да се обадите на бившия

Как да се преборим със себе си

3 спешни техники, когато изпитате желание да се обадите на бившия
Снимка: Instagram

Минали са дни, седмици или дори месеци откакто сте разделени. Вие сте добре, знаете, че всичко се случва с причина и ще бъдете по-добре с някой друг в един момент. Дори мислите рядко за него. Но идва моментът. Изведнъж решавате да му се обадите, появява се ужасно силно желание да го чуете сякаш сте на строга диета и искате бисквитка с шоколад. Ето няколко съвета, които ще ви послужат в спешни случаи:

 

1. Какъв е смисълът

 

Не бързайте и се запитайте защо искате да го направите. Отговор като „Просто искам да му кажа...“ звучи сякаш искате да научите нещо. Дали му липсвате? Дали има друга? Дали ще се навие за секс?

 

А какво ще стане когато научите лошите новини – той не мисли за вас, излиза с друга или изобщо не ви вдигне телефона и никога не ви потърси? Няма ли егото ви да пострада? Оставете миналото в миналото и гледайте напред, обаждайки се на бившия със сигурност няма да намерите спокойствие.

 

2. Намерете си приятел, на който да звъните в тези моменти

 

Обаждайки се на близък човек, вие може да споделите всичко, което сте искали да кажете на бившия. Не е нужно приятеля ви да играе роля, достатъчно е да излеете чувствата си, като споделяйки ги с някой друг ще усетите колко безсмислено е всичко това.

 

3. Нека пръстите направят... нещо друго

 

Помислете за нещо, което да свършите и което не е свързано с телефона ви. Направете си маникюр, почистете у дома или най-добре – излезте с приятели. Нуждата да комуникирате с бившия е временна, ако си намерите друго занимание за малко, тя ще отмине.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...