.

Какво се крие под строгата външност на Козирога

Опознай го и ще го обикнеш

Какво се крие под строгата външност на Козирога
Снимка: Instagram

Ако имате Козирог в обкръжението си и искате да скъсите дистанцията с този амбициозен, лоялен, прецизен и методичен знак, прочетете това:

 

1. Козирозите имат високи стандарти

 

Не става дума за екзотични екскурзии или големи диаманти, въпреки че Козирозите обичат вещите и парите - те искат да бъдат обградени от хора, които имат добър стандарт на живот. Те се вдъхновяват от тези, които имат възможности, макар че няма да го признаят. Ако сте такъв, определено няма да ви бъде трудно да им се харесате. Ще е чудесно ако има и за какво да си говорят с вас, те обичат да споделят и да научават много за другите.

 

2. Козирозите наистина умеят да работят усърдно

 

Като става дума за работа, това е тяхната страст. Дали заради техния знак, който се нуждае от стабилност или защото са родени през зимата, когато е трудно да се оцелее – те работят наистина здраво.

 

Когато за другите е време за почивка, те тепърва започват или са озарени от нова идея. Но близките им хора трябва да разбират тази им страст, както и да им помагат да намират време за почивка. Те знаят, че имат нужда от това, но не знаят кога да спрат.

 

3. Козирозите са състезатели

 

Те знаят, че могат и няма да се спрат пред нищо. Могат да се превърнат в най-страшния противник и да се борят докрай. Затова преди да застанете на старта с тях, добре е първо да помислите дали можете да издържите на предизвикателството. Най-добре да ги държите в своя отбор и да се радвате на неизбежната победа.

 

4. Те са загрижени за близките и приятелите си

 

Земните знаци са надеждни и лоялни. Ако най-добрият приятел на Козирозите е с разбито сърце, те ще се появят с вино и сладолед. Те ще си играят с децата, когато всички възрастни седят на масата и ще поставят отговорностите винаги пред забавленията.

 

Те са чувствителни под твърдата си обвивка, така че ако ви покажат сърцето си, знайте че имате невероятен късмет и трябва да бъдете благодарни.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...