.

Топ 4 на най-големите използвачи сред зодиите

Кой е готов да стане приятел-предател

Топ 4 на най-големите използвачи сред зодиите
Снимка: Instagram

Използвачи, лъжци и манипулатори – каква чудесна компания!

 

Всеки има нужда от малко помощ от време на време. Хората са социални същества и се нуждаят от приятели, семейство и подкрепа. Обичат да участват в групи, чувствайки се сигурни и защитени.

 

Всички използваме другите, но доколкото нещата са двупосочни – няма страшно. Лошото е когато не са.

 

Не всеки може да балансира между това колко дава и колко получава. Има хора, които дават много повече, но не за тях ще говорим сега.

 

Всички имаме познати, които имат нужда от малко повече внимание и помощ от останалите. Понякога те са ужасни егоисти и не осъзнават, че щенията им стават . Ето кои са те:

 

1. Рак

 

Ракът – царят на използвачите! Раците казват, че са си най-добре сами, а истината е, че отчаяно се нуждаят от някой, който да забележи колко нещастни, самотни, беззащитни, злочести и объркани са те. Те са мъчениците! Просто на другите хора никога не им се случват толкова ужасни неща.

 

 

Раците са неспособни да разберат чуждата болка, защото са безумно вманиачени в собствените си драми (които много често са само в главите им). Пасивно-агресивни, те са специалисти в това да накарат всички да им тичат по задника, страдайки от чувство за вина.

 

2. Скорпион

 

Дайте им драма, мистерия, чувственост и интриги. Те имат вродената способност да очароват другите, а след това да очакват да получат всичко наготово. Без значение какви са намеренията им, Скорпионите просто не могат да избягат от себе си.


Не могат да спрат отровното си жило където и да отидат и всеки път, когато ги попитате какво не е наред, усещате, че вече сте на път да им дадете каквото поискат.

 

3. Близнаци

 

Знакът на комуникацията и клюките – това ги прави експерти в лъжите и интригите. Много социални, те непрекъснато се осланят на другите, попивайки енергия и живеейки ден за ден.

 

Не че Близнаците нямат цели, те просто не знаят как да оцеляват самостоятелно, затова непрестанно ще се залепват за всичко, което мърда.

 

4. Козирог

 

Те винаги имат план – ще направят всичко, колкото и време да им отнеме, за да постигнат целта си. А ако пътя натам се окаже труден, нямат нищо против да използват манипулации, за да убедят другите да тръгнат с тях и ако не става, ще бъдат все по-нахални.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...