.

Зодиите, които избират парите пред любовта

От кое трябва да бягаме – самотата или бедността?

Зодиите, които избират парите пред любовта
Снимка: Instagram

Какво бихте избрали – любов или пари? Много хора биха избрали парите, дори да им обещавате най-невероятната и истинска любов, а други биха избрали любовта пред всичките пари на света.

 

Може би любовта е временна и всяка връзка има своя край колкото и да се опитваш да я задържиш. Освен това много връзки се провалят заради финансови проблеми.

 

 

 

 

От друга страна има истории за вечна любов, такава като в приказките. Възможно ли е тя да се падне точно на вас? Може би си струва, с цената на всичко, да разберете.

 

Всеки има нужда от различни неща, за да бъде щастлив и това може би се определя от зодиакалния му знак. Ето кои са знаците, които ще изберат парите пред любовта и едва ли биха съжалявали:

 

 

 

 

Телец

 

Ако много хора биха се колебали какво да изберат, Телецът определено няма да се чуди дълго.

 

Телците имат нужда от сигурност, която парите определено дават. Също така, те обичат да имат власт и да бъдат уважавани, което лесно се постига с повече средства.

 

Няма по-тъжна картинка от Телец, който няма пари – лошото настроение няма да го пусне и ще се излива върху всеки, дръзнал да се появи наоколо.

 

Телците обичат да имат контрол над нещата, а любовта не може да бъде управлявана така, както парите. Те не си падат по риска и биха играли на сигурно – по добре пълно портмоне, отколкото разбито сърце.

 

 

 

 

Близнаци

 

За Близнаците любовта е забавление. Те знаят, че винаги могат да разчитат на парите, но не и на любовта.

 

Близнаците са хора, които трудно се съобразяват с нуждите и желанията на другите и не успяват да поддържат близки отношения за дълго.

 

Близнаците предпочитат да си намерят партньор, който да ги глези, защото за тях е по-важно да се чувстват обгрижвани, отколкото обичани - тръпка могат да си намерят по всяко време.

 

Когато имат пари, Близнаците се чувстват много по-свободни, а когато са влюбени, те усещат, че трябва да бъдат по-внимателни, за да не наранят партньора си, което не им е по вкуса.

 

 

 

 

Козирог

 

Те са практични личности, които знаят цената на правилните решения в живота. И когато трябва да избират между любов и пари, те знаят как е най-добре да постъпят.

 

Все пак има шанс да изберат любовта, но само ако нямат никакво съмнение, че тя е истинска и много силна.

 

За Козирозите парите представляват стабилна кариера, добър стандарт и сигурно бъдеще. Не че не искат да се влюбят лудо и да изживеят любовта си, но предпочитат да не се тревожат да бъдещето и емоционалното си състояние.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...