.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 13 - 19 ноември

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 13 - 19 ноември
Снимка: Instagram

Овен

 

Енергетиката ви е стабилна, а излъчването – осезателно. Не се учудвайте, ако изведнъж предизвикате засилен интерес от страна на противоположния пол.С каквото и да се захванете ще се справите без особени усилия, което от своя страна ще е залог за добро настроение. Редувайте интелектуалните и физическите занимания. Използвайте ресурсите си организирано, за да предотвратите евентуални конфликтни ситуации.Не е изключено да получите някаква награда, подарък или поне поощрение за старанието и постиженията си.

 

Телец

 

Ще се справите със занимания, които до момента са ви затруднявали. Окуражени от резултатите ще напреднете значително и с текущите задачи, показвайки най-добрите си качества.Въздържайте се от демонстрации на самоувереност, които ще предизвикат неприятности. Ако заемете пари на някого няма да ви ги върне в уговорения срок. За сметка на това родителите приятно ще ви изненадат, като не ви „четат лекции“, а се направят, че не са забелязали какво се случва.Не преяждайте, ще натрупате килограми и ще се ядосвате на собствената си лакомия.

 

Близнаци

 

Общителни сте, а ентусиазмът ви е „заразителен“. Ще ви възложат някакви допълнителни задължения в училище, но вие, с вродения си мениджърски нюх, най-вероятно ще си намерите „подизпълнители“, които да свършат работата вместо вас. Оповестете заслугите им при обявяване на крайния резултат и споделете с тях всички похвали и приветствия.Включете се активно в домашните задачи, особено ако някой от по-възрастните ви родители се нуждае от грижа и помощ.Скорошно запознанство може да се окаже изключително вълнуващо и интригуващо, но емоциите ще са за кратко.

 

Рак

 

Изразходвайте силите си равномерно. На публична среща, посещение в обществена институция или друго мероприятие ще срещнете стари познати. Радостта ще е взаимна, а и ще имате възможност да се включите заедно в нова инициатива.Участвайте в обсъждания и спорове само, ако разполагате с достатъчно надеждна и актуална информация.В любовните отношения предстои раздвижване.

 

Лъв

 

Интересните събития ще са свързани с неформалните ви занимания. Ако участвате в някаква група по интереси, то тази седмица ще отбележите значителни постижения, които може да са свързани и с награди, публични изяви или пътуване. Ще има и напрегнати моменти, естествено, но като цяло ще изпитате удовлетворение.Едва ли ще разполагате с достатъчно време за интензивни лични контакти. Ако поддържате романтична връзка са възможни неприятни разговори, съпровождани със съмнения и ревност.

 


Дева

 

Не са изключени затруднения, свързани с възприемането на учебния материал. Желателно е да обсъдите незабавно ситуацията с близките и да отделите време за усвояване на допълнителна информация или провеждане на необходимите консултации. Не отлагайте текущите си задачи.Изразходвайте джобните си пестеливо. Опитайте се да спестите част от тях, съвсем скоро ще имате нужда от допълнителни средства.Преценявайте контактите си самостоятелно. Не позволявайте на приятелите да ви включват в групички и да ви диктуват с кого да общувате и кого да отбягвате.

 

Везни

 

Като цяло периодът няма да е много спокоен. Част от затрудненията ще са свързани с комуникацията. Непрекъснато ще имате усещането, че никой не ви разбира или че всички се опитват да ви пречат. Нещата ще си дойдат по местата, ако успеете да запазите спокойствие.Следвайте интуицията си и не обсъждайте нито съмненията, нито намеренията си. Не е желателно точно сега да създавате нови контакти. Бъдете предпазливи, съществуват предпоставки за травма.

 

Скорпион

 

Отнасяйте се дружелюбно към околните. Ще имате възможност да подобрите отношенията си с някого, с когото от известно време сте скарани. Възползвайте се, няма да съжалявате.Изразходвайте финансите си скромно, без демонстративни прояви на разточителност, независимо че ще разполагате с достатъчно средства.Във ваша полза ще се реши и личен спор, но ако искате да запазите добрите си отношения не се дръжте високомерно.

 

Стрелец

 

Периодът ще е сравнително спокоен. Едва ли ще се наложи да преодолявате някакви сериозни проблеми. Затрудненията ще са временни и при всички случаи ще се намери кой да ви помогне. Лошото настроение също ще е моментно, в следствие на умора. Най-добрата терапия в такива ситуации ще е присъствието на приятелите ви.За да съхраните добрите си лични отношения трябва да реагирате гъвкаво и дипломатично. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и противоречия.

 

Козирог

 

Ще имате възможност да действате успоредно в няколко направления. Може да съчетаете текущите с изостаналите задачи и с подготовката на някои колективни перспективни проекти, в които възнамерявате да участвате. Контактите ще са интензивни, а преживяванията впечатляващи. Ще има и изненади.Не променяйте характера на отношенията си и не позволявайте на никой да ви завихря в измислени любовни интриги. Всяка случайно хрумнала ви авантюра ще завърши с разочарование.

 

Водолей

 

Ще попаднете в позната ситуация. Опитайте се да не повтаряте стари грешки. Спомнете си какво е било предишния път и какво не бихте желали да преживеете отново.С учебната дейност ще се справяте в рамките на обичайното, а що се отнася до другите ви занимания може да настъпи някаква промяна. В случай, че сте разпределили силите си между няколко дейности да се откажете от една от тях или пък изцяло да промените предпочитанията си.У дома са възможни разногласия по повод пътуване или претенции от ваша страна за допълнителни джобни. Колкото са по-скромни желанията ви, толкова е по-вероятно да ги осъществите.

 

Риби

 

Оставете нещата такива, каквито са, не променяйте нищо. Постарайте се да преценявате реално личните си отношения. Прекалено високите ви очаквания и идеални представи са предпоставка за разочарование. Защо да си го причинявате?Обстановката у дома може да се окаже леко конфликтна. Противоречията ще са предизвикани от различия между поколенията. С типичната си зрялост и откровеност ще предложите подходящ вариант и ще успокоите страстите.Изразходвайте джобните си разумно и не давайте пари на заем, ако искате да запазите добрите си приятелски отношения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...