.

Какво никога не трябва да казвате на мъж според неговата зодия I част

Защото някои думи не могат да се вземат обратно

Какво никога не трябва да казвате на мъж според неговата зодия I част
Снимка: Instagram

Основата на добрата връзка е комуникацията. Но това не означава да изстрелвате първото, което ви мине през ума. Хубаво е да помислите преди да кажете нещо, особено когато искате да отправите някаква критика или неодобрение.

 

Имайте предвид, че всеки има слабо място – нещо към което усилено се стреми и държи винаги да прави както трябва. Затова е добре да бъдем внимателни, засягайки определени теми в разговор с мъжете.

 

За да избегнем накърненото мъжко достойнство, можем да се обърнем към астрологията за съвет. Ето какво не бива да казваме на един мъж, според зодиакалния му знак:

 

 

 

Овен

 

Не казвайте на Овена: „Не се дръж като дете, трябва да пораснеш“. Овните понякога могат да бъдат импулсивни или безотговорни, но ако им кажете нещо подобно, ще ги нараните.

 

Да чуят, че не са мъже ще бъде сериозен удар по тяхното его и може да отнеме време да забравят подобни думи.

 

 

Телец

 

Не казвайте на мъжа Телец: „Дръж се по-мъжки“. Това си е осакатяване отвсякъде – Телецът иска да го подкрепяте, а не да му създавате комплекси.

 

Бъдете сигурни, че ако ситуацията го изисква той не би се уплашил или глезил. Но Телецът е практичен – ако не се налагат крайности ще търси по-цивилизовано решение.

 

 

 

Близнаци

 

Никога не казвайте: „Не си смешен, засрамваш ме“. Ако мъжът Близнаци чуе, че не е забавен това ще се превърне в проблем. Няма по-голяма обида, която може да измислите.

 

Ако смятате, че не е забавен по-добре помислете дали бихте могли да приемете това. В случай че не можете, просто прекратете връзката.

 

 

Рак

 

Не казвайте на мъжа Рак: „Ако ме обичаше, щеше да знаеш“. Колкото и грижовен и състрадателен да е Ракът, той все пак не може да чете мислите ви. Не очаквайте във всеки момент да знае какво искате и от какво се нуждаете.

 

Трябва да бъдете по-директни с него и да избягвате недоразуменията доколкото е възможно. Ако поставите любовта му към вас под въпрос, ще го нараните дълбоко.

 

 

Лъв

 

Никога не казвайте на Лъва: „Не харесвам приятелите ти – мисля, че трябва да ги разкараш“. Лъвовете са много социални създания и имат нужда да бъдат част от група, да принадлежат към някаква общност.

 

Ако кажете, че не харесвате приятелите му то вие се подигравате на избора му. Вероятно те са в живота ви по-дълго от вас. Не го карайте да избира – може да не ви хареса резултатът.

 

 

 

Дева

 

Не казвайте на мъжа Дева: „Добре съм те научила“. Не само ще го подразните много в момента, но и ще го нараните за дълго. Девите се гордеят с практичността си и с това, че умеят да угодят на другите когато го сметнат за необходимо.

 

Ако кажете подобно нещо вие ще отнемете силата му, а това няма да му се хареса. Такива думи биха го отдалечили от вас непременно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
2
!
Отговори
zavisi ot samia 4ovek , a ne ot zodiite . az naprimer si obojavam moeto hubavo hlapence i goliamoto mi mom4e , i dvete sa blizna4eta ,
kompleksar
преди 6 години
1
0
!
Отговори
:razz:
defender
преди 6 години
0
9
!
Отговори
Един приятел, дето преди беше много запален по зодиите, като се ожени и веднъж ми каза, че ако жената е от Враца, зодиите нямат абсолютно никакво значение. И се е отказар от зодиите вече.
Necrologist
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Не е луд тоя, който предлага баницата.
papugai
преди 6 години
0
3
!
Отговори
аз викам първо въобще да не споменвате, че според зодията го определяте, че след това тия глупости няма да помогнат
Страница 1 от 1