.

Защо правим секс с бившия?

Знаем, че не трябва, но не можем да спрем

Защо правим секс с бившия?
Снимка: Instagram

Можем да чуем най-различни обяснения, като например: секса с бившия е супер, не мога да си намеря някой нов, не искам да започвам нова връзка, все още го обичам, сега имаме неангажираща връзка и т.н.

 

Това не ви ли звучи познато? Не ви ли звучи и глупаво? Ето какви са истинските причини да търсим секс при бившия:

 

 

1. Имате нужда от физическа близост

 

Освобождавате малко количества окситоцин, който е хормона на любовта, когато се докосвате до някого. Допирът е един от основните начини, по които новороденото бебе разбира, че е обичано и се намира в безопасност.

 

 

2. Това е начинът да направите раздялата по-лека

 

Особено в случаите на по-дълга връзка. Търсите по-бавно и постепенно отдалечаване от партньора, страхувайки се да се отделите от някой, който е бил част от живота ви.

 

 

3. Чувствате се самотни

 

Създаването на нови взаимоотношения изисква време. Често може да изберете по-лесния начин – да се върнете към старите, добре познати хора.

 

Макар че това може да помогне на самотата ви за кратко, в дългосрочен план просто забавя неизбежното. В край на сметка трябва да се изправите сами дори и за кратко.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
vikaimikami
преди 6 години
1
1
!
Отговори
momicheta pravite seks s bivshiq shtoto vi haresva xaxaxaxa celuvki i nqma nikakuv heit v tozi komentar leka i meka i poleka s bivshiq xax <3
Necrologist
преди 6 години
3
2
!
Отговори
Дори не се бях замислял, че е възможно да се напише подобна статия.
Страница 1 от 1