.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 20 - 26 ноември

Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 20 - 26 ноември
Снимка: Instagram

Овен

 

Подходящ момент да се замислите до къде сте го докарали с текущите задачи. Ако изоставате в някаква област точно сега можете да оправите нещата, защото паметта ви е силна и услужлива.

Личните конфликти, до колкото ги има ще са следствие от собственото ви напористо и неотстъпчиво поведение. Във ваша полза е да не подклаждате непрекъснато дебати, които съвсем скоро се превръщат в неуправляеми спорове.

Не е изключено да участвате в някакво кратко пътуване, но бъдете внимателни и подбирайте подходящо облекло и обувки. Съществуват предпоставки за травма.

 

Телец

 

Ще имате не една, а няколко възможности да оправите старите грешки. В това число влизат и ниските оценки, които не са ви приятни и дават повод за семейни разправии. Със сигурност ще установите, че много малко е било необходимо за да не се стига изобщо до отрицателен резултат.

По благоприятно стечение на обстоятелствата през тази седмица ще разполагате с повече пари от обикновено. Бъдете пестеливи и се постарайте да не ги харчите за развлечения. Скоро ще са ви нужни за нещо далеч по-важно.

Не е изключено да присъствате на инцидент на място, където има струпване на много хора. Дистанцирайте се и се въздържайте от проявяви на агресия.

 

Близнаци

 

Ще ви съобщят важна информация, свързана с творческите ви стремежи и дори може да ви поканят да участвате в някаква група по интереси. Ще е интригуващо и е добра възможност, но преди да се съгласите трябва добре да прецените дали ще ви стигне времето, с което разполагате.

Дефинирайте желанията си ясно, а след това помислете за задълженията. Свободната воля е по-скоро награда, отколкото даденост.

Следвайте принципите на здравословния начин на живот в рамките на ежедневието. Имате нужда от достатъчно сън и балансирана храна.

 

Рак

 

Събитията през тази седмица може да ви се сторят странни. Да ви е трудно да се концентрирате, да четете един и същ текст по няколко пъти и да установите, че нищо не сте запомнили, да заспивате трудно или да се будите по няколко пъти през нощта. Ако това наистина се случва, то отговорът е единствен: влюбени сте. Положението е неспасяемо, нищо друго не ви остава, освен да се наслаждавате на собствения си „летеж върху розовите облаци“.

Че няма как да избягате от задълженията е ясно, но ако си осигурите подходяща компания за ежедневната работа малко ще си улесните живота. Поне в почивката между две „досадни“ занимания ще можете да поклюкарствате за обожатели, мода и какво ли още не. Все е нещо...

 

Лъв

 

Творческият ви потенциал е силен и ви хрумват какви ли не щури идеи една от друга по-фантастични. Има начин да изразходвате енергията си полезно и впечатляващо. Подредете обстановката около себе си. Може само в своята стая, а може и на по-широка територия. Близките ви ще изпаднат във възторг, а вие ще видите нещо реално изпълнено от собствените ви ръце.

Що се отнася до учебните занимания там ситуацията е доста по-различна. Може да има и неприятности, предизвикани от нежеланието ви да спазвате някакви правила или пък от желанието ви за наложите мнението си на всяка цена. И в двата случая ще ги избегнете, ако не надценявате възможностите си.

 

Дева

 

Събитията ще са динамични и в по-голямата си част интересни. Ако преди време сте имали желание да се включите в някаква група, колектив, ансамбъл и нещата не са се получили, то през тази седмица ще ви потърсят и ще осъществите желанието си. Първите впечатления със сигурност ще са положителни, но след известно време може да установите, че не ви е там мястото. Не робувайте на предразсъдъци и не се колебайте в решението си.

Що се отнася до развлеченията, то проявете умереност. Избягвайте екстремните експерименти и краткотрайните любовни авантюри.

 

Везни

 

Ще сте необичайно плътно ангажирани с какво ли не през тази седмица. Подобна динамика за вас е полезна, а и ви кара да се чувствате добре, да се усещате пълноценни, защото сте безкрайно услужливи и обичате да правите добрини. На всичкото отгоре, резултатите ви ще получат висока оценка, дори материална компенсация. Много е вероятно да ви направят интересен подарък или да ви зарадват с друг вид награда.

Проявете предпазливост по време на пътуване, съществуват предпоставки за травма, която можете да си спестите. Не търсете пари на заем от приятелите си. Ако имате някакви неотложни разходи е желателно да ги обсъдите с родителите.

 

Скорпион

 

Интересните събития през тази седмица ще се случват у дома. Ще се случи нещо ново, което независимо дали се очаква или не ще зарадва всички и ще се помни за дълго. Може би ще ви дойдат гости от далече, ще се промени обстановката, ще се увеличат членовете на семейството ви, ще пътувате във връзка с някакъв празник, ще срещнете коминочистач или ще намерите подкова... не се знае точно. Единственото сигурно е, че ще се почувствате доволни.

И за да не излизаме извън реалността ще трябва да споменем за негативните влияния, които са свързани с храната и с парите, а именно: не преяждайте и бъдете пестеливи.

 

Стрелец

 

Настроението ви през тази седмица като цяло е свързано със собствените ви мисли. Както знаете, нищо не е само хубаво или само лошо. Не се сдухвайте, когато нещо не ви се получи. Потърсете причините и бъдете сигурни, че сте в състояние да се справите. От друга страна не се и ентусиазирайте прекалено много, ако всичко ви се получава прекалено лесно. Приемете го като сигнал, че трябва да сте предпазливи, да не се включвате в съмнителни мероприятия и да не се хвалите излишно.

Най-трудно от всичко ще бъде да се справите с противоречивите си чувства и любовни несполуки. Пълното разминаване между обекта на желанията ви и обекта, търсещ компанията ви ще се окаже доста объркващо.

 

Козирог

 

Интересът на околните към вас през тази седмица ще бъде засилен. Със сигурност ще ви е приятно, но имайте пред вид, че това е „нож с две остриета“. Може да спечелите нови приятели, но може и да ви въвлекат в неприятна интрига. Не вярвайте на всичко, което ви показват или разказват, защото не всичко ще е такова, каквото ви го представят или каквото ви изглежда. Постарайте се да не разваляте отношенията си със старите приятели под влияние на новите познати.

Участието ви в някакво общо мероприятие ще е свързано с радостни емоции. Не е изключено да спечелите подарък от томбола, конкурс, викторина или друга игра, свързана с награди.

 

Водолей

 

Активен период, в който пълноценното съчетание между собственото ви въображение и логика ще е изключително полезно. В състояние сте да намерите нестандартни решения на трудните задачи и да впечатлите всички около себе си. Сега е моментът да участвате съзнателно в учебната дейност и да коригирате оценките си в посока нагоре. Ще се случи и някаква промяна в училищното обкръжение. Може да имате нов учител, съученик, кабинет или пък лично да ви възложат някаква отговорност, свързана с учебните проекти.

Поддържайте умерена физическа активност, не прекалявайте със спортните занимания на открито. Обличайте се подходящо спрямо външните температури, имунната ви система не е особено стабилна.

 

Риби

 

Енергетиката и настроението ви са взаимосвързани и доста нестабилни през тази седмица. Ту сте преизпълнени с оптимизъм, самоувереност и творчески ентусиазъм, ту изпадате в униние, уединение и скептицизъм. Ще е най-добре, ако не се занимавате с отговорни дейности, ако общувате само с хора, чието присъствие ви зарежда с добро настроение и ако намалите виртуалните контакти.

Много е вероятно да осъществите пътуване, което подготвяте от доста време и чакате с нетърпение. Бъдете особено внимателни с попълването на документи и стягането на багажа. Със сигурност ще има вълнуващи преживявания.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...