.

Как да накарате мъж да се пристрасти към вас

Използвайки вашата божествена енергия

Как да накарате мъж да се пристрасти към вас
Снимка: Instagram

Когато фокусирате цялата си енергия в опити да впечатлите един мъж (виж колко съм хубава, умна, забавна и сладка), това не създава истинска връзка между вас.

 

Например, ако си купите чанта, която е имитация на някаква скъпа марка - колко дълго мислите, че ще издържи? Изглежда прилично и плащате по-малко, но колко време ще я носите преди да заприлича на парцал?

 

 

Когато се фокусирате върху повърхностните неща ще привлечете един мъж за кратко. Ако искате да получите истинска любов и уважение – бъдете здраво стъпили на земята.

 

Фактът, че той изглежда незаинтересован, или поне не особено, означава, че наистина не  е. Не търсете под вола теле – мъжете не биха разигравали жена, на която наистина държат.

 

Опитите да го впечатлите със забавни съобщения или секси снимки, ще бъдат винаги обречени на абсолютен провал.

 

Приемете, че ако един мъж не ви е харесал още в началото няма смисъл да се борите – само ще се отдалечите от него, опитвайки се да му се харесате.

 

Създайте си граници – какво приемате и какво никога не бихте приели в една връзка. Когато сте наясно с тези неща, дръжте на мнението си и ще станете по-уверени.

 

По този начин ще бъдете по-естествени, защото ще се приемате и знаете, че можете да защитите себе си, без значение какво прави един мъж.

 

 

Ето трите неща, които формират естествената енергия на една жена и я превръщат в богиня:

 

Тя е земна

Тя се разкрива

Тя е силна


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...