.

Най-откачените зодии

Уникални, луди или просто странни, какви са те?

Най-откачените зодии
Снимка: Instagram

Някои хора са странни, а други още повече. Да бъдеш най-откаченият индивид наоколо не значи, че си луд – ти си уникален.

 

Да правиш нещата по точно определен начин и последователност, да си подреждаш чорапите по цветове и т.н., не е чак толкова странно, или поне не за всички.

 

Вижте кои зодии са най-откачени, странни, уникални, особени или както ви харесва да ги определите:

 

 

Водолей

 

Ето го и лидерът в нашата класация. Водолеите имат много нестандартно мислене и често биват неразбрани от околните.

 

Добрата новина е, че те никак не се притесняват от своите особености, а най-тържествено ги представят на света.

 

Хората, които често общуват с тях са свикнали със странните идеи, които им идват понякога. Никой не ги пита защо обикалят в гората, търсейки някакви редки растения, докато другите са на пикник, или пък защо често нещата се извършват по най-сложния начин.

 

А колкото до близките им – те вероятно се радват на оригиналните идеи, които постоянно раждат водолейските глави, защото с този зодиакален знак винаги е забавно.

 

 

Скорпион

 

Той не е лъжица за всяка уста. Няма значение дали го познавате добре или сега го срещате за първи път – веднага ще забележите, че е някак странен.

 

Скорпионите имат много сложен характер, което ги прави трудни за разгадаване и много непредвидими. Те често влизат с конфликт, само за да направят живота си по-интересен.

 

Обичат да разказват откачени истории, които звучат като от фантастичен филм, но в същото време Скорпионите изглеждат напълно сериозни.

 

Близнаци

 

Ако някой е способен да накара налудничава идея да изглежда нормална – това е човекът. Едната им страна е толкова параноична, че може да побърка всеки, но за щастие те имат и друго лице, което ги прави най-големите непукисти.

 

Едновременното съществуване на взаимноизключващи се черти на характера определено им запазва място в класацията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...