.

Какво говори вашият месец за сексуалния ви живот

Кой какво харесва в секса

Какво говори вашият месец за сексуалния ви живот
Снимка: Instagram

Ако винаги сте се чудили дали родените през зимата са по-извратени. Ето какво споделя астроложката Сузи Райт, за да ни разкрие истината за това какво говори нашата рождена дата за сексуалния ни живот.

 

Януари

 

Това са едни от най-разкрепостените знаци. Няма да ви се вярва, но те са много диви в леглото и си пасват чудесно с родените през ноември.

 

 

Февруари

 

Те са приключенци. Много са страстни, но за да грабнете вниманието им трябва да сте необикновени.

 

Разсеяни са и виждат ситуацията отгоре, затова може да бъде трудно да се влюбят емоционално.

 

 

 

Март

 

Те обичат да прекарват време в леглото. Обичат секса и често се радват на партньора си в креватните ласки, които ги водят в нови висини на духовност.

 

 

 

Април

 

Те са много независими, но когато имат връзка се раздават изцяло. Сексът с тях е горещ и много страстен, защото Марс е тяхната планета управник.

 

Май

 

Родените през май искат сексът да бъде удобен и чувствен. Харесват любовните ласки на сатенени чаршафи и приятна обстановка.

 

Юни

 

Те биха опитали всяка поза, която съществува под небето, защото са много любопитни. Ако искате мръсни приказки, това е точният човек.

 

Юли

 

Родените през юли обичат да се обвързват емоционално. Искат да се чувстват в свои води с човек, който познават. Понякога са егоисти в леглото.

 

 

Август

 

Те са или големи егоисти, или много щедри. Искат да се уверят, че партньорът им получава всичко. Не им харесва да ги командват и са много чувствителни на забележки.

 

Снимки: Instagram

 

Септември

 

Родените през септември са страстни, но винаги държат емоциите си под контрол. Когато става дума за секс, да знаете, че ще трябва да се постараете, за да ги предразположите.

 

Октомври

 

Те са романтични. Ще се съобразят с вашите желание и ще опитат да направят секса незабравим.

 

 

Ноември

 

Много страстни, те искат да притежават партньора си, както и да бъдат притежавани. Биха опитали всичко, само за да могат да се похвалят.

 

Декември

 

Те са креативни. Харесват ролевите игри и с тях е много приятно, но ще е трудно да се свържете на по-дълбоко ниво. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
1
!
Отговори
6to se otnasia do bliznacite , mujete 4esto obi4at da govoriat mrusno , moje bi taka im e po- veselo , ne znaia . imam dvama prekrasni bliznaka do sebe si , i vijdam kakvo e
Страница 1 от 1