.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 27 ноември - 3 декември

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 27 ноември - 3 декември
Снимка: Instagram

Овен

 

Преживяванията ще са разнородни и не винаги от най-приятните. Изненадите ще са свързани предимно с учебния процес. Подготвяйте се старателно и не залагайте на това, че преди няколко дни са ви изпитали.

Любовните отношения и финансите не са директно свързани. По друг начин казано, ако харесвате някого едва ли ще го спечелите с подаръци. Ще запазите добрите си лични отношения, ако сте по-отстъпчиви и сговорчиви.



Телец

 

Дистанцирайте се от каквито и да било прояви на агресия. Независимо дали ползвате градски транспорт или се придвижвате предимно пеша трябва да сте предпазливи, съществуват предпоставки за травма, конфликт, влошаване на здравословното състояние. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и не реагирайте на провокации.

Ежедневните задължения няма да ви затруднят. Ще имате възможност да повишите някои оценки или да оправите грешки, които сте допуснали на скоро.

Ако вече се замисляте за коледните подаръци, то пообиколете магазините, но все още не бързайте с покупките.



Близнаци

 

Динамичен период, изпълнен с непознати занимания и нови контакти. Всичко ще ви е интересно и ще ви е доста трудно да решите какво точно искате и на къде да ориентирате вниманието си. Подобна ситуация е доста изтощителна, има голяма вероятност да станете хаотични и раздразнителни. Трябва да си изработите някакъв ред, за да се оправят нещата.

Конфликтните ситуации ще са свързани с непозволени разходи и ненужни покупки. Постарайте се да не прекрачвате границата на позволеното.



Рак

 

Необичайно отстъпчиви сте през тази седмица, но... и влюбчиви. В личен план едва ли ще имате някакви конфликти, даже напротив, ще подобрите отношенията си с някого, на когото до скоро сте били сърдити. Ще ви подейства отлично, защото ще успеете да се освободите от чувството за вина, което дълбоко човърка съзнанието ви.

Ще усвоявате хуманитарните предмети по-лесно от аналитичните. Липсата на инициатива ще се компенсира с трудолюбие и старание.

Предстоят интересни преживявания с приятелите ви от различни групи по интереси, където участвате.

 

Лъв

 

Използвайте периода за активна дейност. Постарайте се да довършвате започнатото. Интелектуалният ви потенциал е висок, а паметта няма да ви подведе. Ако имате желание да повишите някои оценки или да се включите в каквито и да било състезания и конкурси, дори и във виртуалното пространство, то направете го без никакви съмнения в себе си.

Не се конфронтирайте с хората от обичайното си обкръжение и не прекалявайте с разходите. Погрижете се за външния си вид, ще впечатлите точно когото трябва.



Дева

 

Ако сте постигнали съгласие със семейния съвет за покупка на нещо скъпо като велосипед, телефон, таблет, маркова дрешка или каквото и да било друго, то точно през тази седмица може и да получите лелеяната вещ. Действайте с умерено темпо и се старайте да не изнервяте околните с прекалено високи изисквания.

В края на седмицата не е изключено да участвате в някаква училищна инициатива, свързана с пътуване. Обличайте се подходящо и бъдете предпазливи. По невнимание може да си причините травма или да загубите нещо важно (предмет, ключове, документ).



Везни

 

Ще се радвате на доста добри постижения по отношение на заниманията си както в училище, така и в групите по интереси. Хората от обичайното ви обкръжение ще са дружелюбни, услужливи и ще търсят компанията ви. Проявете наблюдателност и не се доверявайте прекалено. Въздържайте се от щедри услуги, на давайте на заем нито пари, нито учебници, нито други лични вещи. Ще се окаже сериозна неприятност.

Съобщете незабавно, ако усетите дори незначителни проблеми със здравето. Колкото по`навреме вземете мерки, толкова по-бързо ще се възстановите.



Скорпион

 

Тонусът ви е стабилен, в състояние сте да издържите на повече натоварвания от обикновено. Полезна възможност за онези от вас, които целенасочено или любителски се занимават със спорт.

Предстоят изненадващи преживявания, свързани с личните отношения. Не е изключено да получите мил подарък от някой, който съвсем не ви е безразличен. Не е изключено също така да предизвикате чувство на ревност у някой друг, който внимателно ви наблюдава. Изобщо... оформя се някакъв любовен триъгълник и повод за интрига.

Не е във ваша полза да разгласявате отношенията си, така че реагирайте по-скромно.



Стрелец

 

Ще сте по-натоварени от обикновено и, съвсем естествено, често ще усещате умора. Осигурявайте си достатъчно сън. През тази седмица ще отхвърлите задачи, които до скоро са ви изглеждали непреодолими. Може да повишите оценките си или да покажете много висок успех на някакви предварителни тестове.

Покрай ежедневните занимания, с които ще се справите без проблем, може да не ви остане време за личните отношения. В известен смисъл това е предпоставка за сръдни и критики, но в края на периода ще имате възможност да оправите нещата.



Козирог

 

Мислите ви са насочени много повече към предстоящите празници и ваканция, отколкото към „досадните“ ежедневни задачи. Има доста време до тогава, така че вземете се в ръце и се постарайте да отговорите на изискванията, които ви се поставят. Може да се поразходите за час-два в близкия мол или да поспортувате в свободното време, но само толкова. Не е препоръчително да се разсейвате прекалено много със странични занимания, защото няма да разполагате с време за наваксване.

Шансът да се влюбите от пръв поглед на странно място при странни обстоятелства не е за пренебрегване. Ясно е, че все някога ще ви се случи, но дали ще ви зарадва или ще ви уплаши зависи от готовността ви да за неизбежна промяна.



Водолей

 

Като цяло периодът е благоприятен. Ще успеете да се справите с много занимания, да наваксате в областите, където сте изостанали, да се заемете със самостоятелни проекти по учебната програма или самостоятелно участие в предпочитаните от вас извън класни направления. Активни сте, настроението ви е оптимистично и сте сигурни в знанията и уменията си, които наистина няма да ви подведат.

Не е желателно да обсъждате намеренията си в широк кръг, може да се натъкнете на враждебност или някой умишлено да ви създава затруднения. Всичко, което направите сега ще ви е много полезно за доста дълъг период в бъдеще.



Риби


Физическото и интелектуалното ви състояние са в хармонично съчетание. Идеи не ви липсват, желание за работа също, така че през тази седмица може смело да взимате инициативата в свои ръце. Предложенията ви ще бъдат приети радушно и ще получите съдействие за изпълнението им. Привлекателни сте и ще успеете да оправите отношенията си с всички, с които по една или друга причина се гледате накриво.

Проявете предпазливост спрямо личности, които се опитват да завържат с вас връзки през интернет. Не съобщавайте лични данни и не споделяйте лични преживявания, снимки. Съществуват предпоставки за измама, която не просто ще ви разочарова, но може и да ви навреди. Използвайте свободното време не за разцъкване пред компютъра, а за спорт и разходки на открито във всеки един момент, когато външните условия позволяват.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...