.

С коя зодия не се разбираме I част

И можем да очакваме „лош край“

С коя зодия не се разбираме I част
Снимка: Instagram

Комбинации като огнени и водни знаци могат да създадат някои проблеми. Всеки е в състояние да „изпива“ енергията на другия и да изкарва най-лошото от него на показ.

 

В астрологията, подобни връзки се наричат кармични. Никога не е зле да научим нещо ново, макар и по лошия начин, но това не означава, че трябва да вървим срещу себе си само и само, за да запазим този съюз.

 

За да избегнем подобни отношения, трябва да бъдем наблюдателни, но може и да се обърнем към астрологията, за да ни подскаже кои хора ще се окажат „трудни“ за нашата емоционалност.

 

Ето кои са комбинациите, които едва ли ще доведат до щастлив край и дори могат да се окажат опасни:


 

Овен (несъвместим с Дева)

 

Ако започнете подобни отношения, бедствието няма да е далеч. Овните са приключенци, те са уверени и винаги готови да опитат нещо ново.

 

Девите са точно обратното. Те си имат навици и не обичат да излизат от зоната на комфорт. В началото ще бъдат изумени от активния, енергичен и решителен Овен.

 

Овните имат нужда да бъдат обградени от хора, които ще се запалят от техния огън и ще се впуснат смело напред в нови битки и приключения.

 

 

В компанията на една Дева, обаче, те ще бъдат възпрепятствани да изживеят своите емоции, ще се чувстват потиснати и ограничени или дори депресирани.

 

За да не се дразни от несигурността и съмненията на Девата, по-добре е Овенът да потърси някой, който е дързък и смел като него.

 

 

Телец (несъвместим с Близнаци)

 

Телецът има нужда да усеща интимна близост с партньора. Той обича да се наслаждава на всички физически удоволствия като гушкане, държане на ръце, секс и т.н.

 

Но Близнаците са емоционално отдалечени, което ги прави донякъде студени. Те нямат нужда от подобна връзка с партньора си и ще държат Телеца на разстояние.

 

Подобно поведение ще направи Телеца самотен и незадоволен. Освен това, неспособността на Близнаците да покажат чувствата си ще се стори много груба на чувствителния Телец.

 

За да не се остави подобна връзка да изпие енергията му, Телецът трябва да потърси някой, който ще оцени чувствеността му.

 

 

Близнаци (несъвместим с Рак)

 

Близнаците имат нужда от много общуване, разговори и обмяна на идеи. Е, Ракът никак не си пада по това.

 

Въздушните, подвижни Близнаци имат нужда някой да споделя идеите им, но тяхното мнение ще изглежда несериозно в очите на Рака.

 

Ракът обича да обсъжда своите чувства, но това не е типично за Близнаците – те предпочитат вътрешния им свят да си остане лично пространство.

 

 

За да не се чувстват Близнаците самотни, неразбрани и изнервени от Рака, който вечно търси уединение, просто трябва да потърсят някой, който ще разведри настроението им с повече приказки и шеги.

 

 

Рак (несъвместим с Везни)

 

Ракът иска да прекарва времето си вкъщи, гледайки телевизия. Но за съжаление, Везните имат нужда от повече разнообразие и общуване и подобно скучно ежедневие ще ги депресира.

 

Ракът ще започне да се дразни от непрестанното желание на Везните да бъдат в движение и няма да разбира защо те постоянно излизат някъде и си намират разни занимания навън.

 

Освен това Везните ще провокират ревнивия и обсебващ характер на Рака, който ще се опита да ги сложи в клетка в желанието си да ги запази само за себе си.

 

 

 

Лъв (несъвместим с Лъв)

 

Ако сте зодия Лъв, не очаквайте любовни писма и обяснения от партньора си Лъв. Царят не обича да коментира своите чувства, особено да го направи пръв.

 

Връзките се основават на даване и получаване, нали? Ако излизате с Лъв, вашите нужди няма да бъдат удовлетворени.

 

 

Лъвът е по-скоро ориентиран да получава, отколкото да дава.

 

Връзка между два Лъва може да се превърне в една борба за внимание и надмощие, в която всеки ще бъде нещастен и ще се чувства неоценен.

 

 

Дева (несъвместима с Дева)

 

Не си мислете, че щом някой е от вашата зодия, това означава, че ще се разбирате. Девите не умеят да разбират хората, които приличат на тях.

 

Девата не е уверена в себе си и критикува постоянно както себе си така и другите. Представете си да излизате с такъв човек.

 

Няма да ви хареса някой да забелязва всички недостатъци на вашата визия, дом и решения, като ги повтаря и подчертава.

 

 

Девата има нужда от някой, който да й помогне да израсне и да я измъкне от фокусирането върху разни дребни, незначителни неща, а не да я подтиква към това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...